Obțineți un sos delicios și aromat din doar câteva ingrediente accesibile. “Sosul din pătrunjel, mere și usturoi” are o culoare verde intensă, un gust uimitor și o aromă nemaipomenită. Sosul este perfect pentru bucatele din carne, pește și legume. Preparați acest sos natural și asezonați bucatele preferate!
Ingrediente
– 100 g de măr dulce-acrișor
– 50-70 g de frunze de pătrunjel
– 2 linguri de ulei
– 1/2-1/3 linguriță de sare
– 3-4 căței de usturoi mici
– 2 linguri de apă
Mod de preparare
1. Curățați mărul de coajă și semințe și tăiați-l bucățele.
2. Puneți bucățelele de măr și usturoiul curățat în blender.
3. Adăugați uleiul, apa și sarea.
4. Amestecați toate ingredientele până veți obține un piure omogen.
5. Apoi adăugați pătrunjelul în blender și amestecați încă o dată.