Ce simt barbatii in interiorul unui vagin si ce diferente sesizeaza de la o femeie la alta! Si pentru ei marimea conteaza

0
4366

De ce ne era frica nu am scapat! Barbatii confirma ca unele femei sunt mai „primitoare” decat altele in timpul actului sexual.

Desi fiecare vagin ofera o senzatie de cald si moale, exista diferente notabile de la o femeie la alta, dar si la aceeasi femeie de la o partida la alta. Reprezentanti ai sexului opus ne explica in detaliu care sunt aceste diferente si vei ramane surprinsa sa constati ca si pentru ei marimea conteaza.

Unele femei sunt mai fine, altele mai rigide, altele mai carnoase. Difera textura pielii de la o femeie la alta. Penisul este foarte sensibil de aceea simte diferenta de textura.

Unele femei sunt mai elastice decat altele, si intr-adevar, cu cat ea este mai stramta cu atat placerea este mai mare! O relatie sexuala cu o femeie virgina estefoarte intensa, pentru ca vaginul este mult mai stramt.

Cat despre lungime, vaginul scurt poate reprezenta o problema, fiindca penisul nu patrunde in intregime, iar unele pozitii sunt dureroase pentru ambii parteneri.

Femeile reactioneaza diferit, atunci cand partenerul realizeaza o penetrare profunda. Cu unele femei e mai usor sa penetrezi in forta si profund, in timp ce altele sunt mai sensibile si se feresc.

Aici un rol cheie il joaca cervixul, care poate fi mai sensibil la unele femei, atunci cand este atins in timpul penetrarii. Si muschii Kegel fac diferenta. Unele femei isi contracta mai puternic decat altele muschii vaginali, iar aceasta incordare provoaca mai multa placere barbatilor.

In plus, o diferenta notabila se refera la lubrifiere. Sexul cu aceeasi femeie difera in functie de cum se lubrifiaza . Uneori lubrifierea unei femei depinde de ciclul menstrual, iar sexul este mai uscat imediat dupa ce i se incheie menstruatia. Mai mult, si barbatii simt un disconfort cand ea nu este lubrifiata.

O alta diferenta care poate aparea si la aceeasi femeie, de la o partida la alta, tine de temperatura din interiorul vaginului. Unele femei sunt mai fierbinti decat altele, dar diferentele apar des si cand faci sex cu aceeasi femeie. Uneori e doar calduta, alteori este inexplicabil de fierbinte.

4.7 3 votes
Article Rating


Articolul precedentDe ce nu este bine sa dormi pe burta
Articolul următorCine este femeia pe care Ion Ţiriac o scoate la masă cu o armată de bodyguarzi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments