E CEA MAI FRUMOASĂ FETIȚĂ DIN LUME? CUM ARATĂ ȘI CU CINE SEAMĂNĂ FIICA IULIEI ALBU

0
1189

După 8 ani de căsătorie, Iulia (36 ani) și Mihai Albu (54 ani) au divorțat în 2013, iar de curând Mihai Albu  a declarat pentru Click.ro  că el și fosta soție s-au împăcat de dragul fetiței lor.

 

 

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune. Fetiţa stă când la mine, când la fosta soţie şi suferă din cauza problemelor din familie. Am încercat să-i explicăm situaţia şi să o facem să înţeleagă. Pentru că Mika a ajuns să stea un Crăciun la un părinte, iar de Revelion, la altul”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Mikaela este incredibil de frumoasa si s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Este elegantă,rafinată și foarte cochetă. Micuța are aproape 9 ani și pare să îi calce pe urme Iuliei Albu. Din  fotografiile postate de paritntii ei se vede ca fetita e pasionata de moda si fotografie.  Cu toate astea, Iulia Albu nu isi doreste ca Mikaela sa intre in lumea modei: „Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Noi avem shooting-uri pe care le facem împreună, dar care nu sunt pentru public”. 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPleaca Horia Sabo?Consilul Director al clubului de fotbal Politehnica Iasi cere incheierea contractului de asociere
Articolul următorIn capitala Moldovei s-a desfăşurat evenimentul aniversar „18 ani de transplant renal la Iaşi”.Prof. univ. dr Adrian Covic, coordonatorul Centrului de Transplant Renal Iaşi, a spus ca se pot face fără probleme 100 de astfel de intervenţii pe an.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments