Horoscop 12 decembrie 2018

0
351
Horoscop

BERBEC – Apreciezi enorm sprijinul celor din jur la problemele tale actuale si vei vedea cat de important e sa ii atragi si pe ei in rezolvarea acestora. Toti vin cu idei si cu propuneri, si ajunge doar sa le pui cap la cap pentru a extrage concluziile care vor multumi pe toata lumea. Tu esti doar in centrul acestor discutii aprinse, cel care aduna la un loc un grup mai larg de persoane pentru un scop comun, tu esti cel care prezinta subiectul, ca mai apoi sa inceapa furtuna de idei generatoare de solutii salvatoare. E o placere sa urmaresti cum se manifesta entuziasmul tuturor!

TAUR – Joci un rol important intr-un grup de persoane coplesite de emotii negative. Unii se plang intruna, altii vorbesc doar de probleme, lipsuri si necazuri, unii isi desarta bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tau e ca ramai lucid si rational in ciuda acestei atmosfere sumbre. Gandesti limpede ce trebuie facut in orice situatie nefasta care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea sa te asculte, are numai de castigat de pe urma sfaturilor tale. Neimplicat emotional in problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

GEMENI – Nu te poate opri nimeni si nimic din elan, deoarece tu vezi in orice eveniment o provocare prin care iti pui si mai bine in valoare calitatile. La energia de care dai dovada, la ambitia care te insoteste si la dorinta ta de a te remarca – pentru ca ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decat exceptionale. Cu cat atitudinea ta e mai tonica si mai pozitiva in fata oricarui moment cu care te confrunti, cu atat lucrurile vor evolua din ce in ce mai bine spre un scop pe care ti l-ai propus, e bine sa iti mentii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fara a te lasa invins de vreo piedica. Si acestea au rolul lor!

RAC – Daca ti-ai pune un pic ambitia la treaba, ai ajunge mult mai usor un scop pe care deocamdata doar il visezi. Nu trebuie sa te multumesti cu putin, asa cum ai fi tentat acum, ci trebuie sa ridici stacheta foarte sus si apoi sa lupti pentru a ajunge acolo. Daca ti-ai propune obiective mediocre si banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeasi! Meriti mai mult, mai bun, mai inalt, ca atare trebuie sa ai curajul sa privesti cat mai departe fata de nivelul la care incearca unii sa te mentina. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

LEU – Sansele de reusita intr-o confruntare aprinsa sunt de partea ta astazi, ca atare profita de vantul prielnic de care te bucuri azi pentru a-ti face dreptate sau a iesi primul intr-o competitie dura. Detii toate resursele necesare succesului, dar nu uita ca una din valorile care vor cantari cel mai mult in cazul unei comparatii de forte cu oameni la fel de bine pregatiti va fi calitatea! Cel mai bun va castiga cu adevarat, dar tu esti cu un cap deasupra tuturor si te poti remarca extrem de usor, tocmai pentru ca ai studiat, ai acumulat informatie si acum ai ocazia de a le pune in lumina.

FECIOARA – Nu te lasa influentat negativ de persoanele din jurul tau care nu vad decat piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunostintele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasa-i pe acestia sa se vaite cat vor, pentru ca tu ai cu totul alte resurse si o viziune mult mai optimista asupra lucrurilor. Cat timp tu crezi cu tarie ca ceea ce vrei sa obtii este palpabil, ce rost sa pleci urechea la judecati negative? Unii nu stiu altceva decat sa critice si sa puna altora bete in roate, dar numai de tine depinde sa nu te lasi oprit din avant de astfel de oameni. Tu ai altceva in minte si doar intr-acolo trebuie sa-ti canalizezi gandurile!

BALANTA – Nu te poti exprima in voie in mediul in care te afli, de parca exista cineva acolo care iti taie elanul, care iti pune pumnul in gura si nu te lasa sa spui ce gandesti. E o cenzura greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament in asemenea conditii, deoarece ai senzatia ca esti redus la tacere de oameni mai agresivi din fire, autoritari si severi, poate si fara sa aiba acest drept. Ba mai mult, te simti umilit in fata unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal sa vezi dialogul cu ei ca pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discuta, pentru ca ei refuza din start colaborarea, schimbul de idei, incercand doar sa se impuna.

SCORPION – Ai mare grija la deciziile categorice pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa care, mai devreme sau mai tarziu, te vor pune intr-o situatie dificila. Daca pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bomba. Fii deci prudent cand spui azi un da sau un nu, pentru ca s-ar putea sa sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de raspunsul tau. Daca e un refuz, fa-l sa nu sune ca o usa trantita in nas, ca sa nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest raspuns de la tine.

SAGETATOR – Este excelenta atitudinea pe care o abordezi fata de criticii tai cei mai acerbi, astazi! Nu pleca urechea la judecati de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia asteapta sa le tina cu superioritate. Ia-o in gluma, apeleaza la ironie, ba chiar si la o oarecare atitudine jucausa in fata acestora, pentru ca vei vedea ca nu au nici un drept sa te atace. Desi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e sa le iei peste picior, sa raspunzi cu o poanta, sa le arati ca nu iti pasa de ce ti se spune cu autoritate pentru ca nu esti vinovat de nimic din ceea ce ti se reproseaza. Razi si treci mai departe!

CAPRICORN – Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns la primul impuls. Mai gandeste-te, mai informeaza-te, mai studiaza, pentru ca e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Asculta sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta si pentru a-ti deschide o cale. Merita sa pornesti in directia pe care ti-o arata, pentru ca el vorbeste dintr-o experienta deja verificata. Ca sa ajungi si tu la concluziile pe care el ti le da acum de-a gata, ai consuma energie si timp, or, asa, ai numai de castigat.

VARSATOR – Te preocupa unele investitii de acasa, cum ar fi aparatura electrocasnica sau mobila, dar nu poti lua decizii de unul singur, ci numai impreuna cu partenerul de viata. Daca vezi ca si el imbratiseaza cu acelasi interes aceste planuri, ai curaj sa le initiezi in perioada urmatoare, dar daca vezi din partea sa unele rezerve, vei fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare. Poate acesti bani ar fi buni intr-o alta directie, dar visezi totusi si la confortul casei tale, de aceea prima ta alegere ar fi redecorarea locuintei si modernizarea tuturor ustensilelor de care te folosesti acasa.

PESTI – Iubirea e motiv de visare si de divertisment, pentru ca azi ti se aprind calcaiele foarte repede dupa orice noua aparitie interesanta. Un zambet placut, o replica amicala sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relatie sentimentala care te poate face fericit. Doar o perioada, pentru ca nu prea sunt intrunite conditiile ca de aici sa inceapa o relatie solida si de viitor. Chiar daca e doar o aventura, te simti bine, pentru ca fiorii iubirii te cuprind imediat. Dar trec la fel de repede…

Horoscop oferit de www.acvaria.com

0 0 votes
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments