Polițiștii caută hoții de trei săptămâni. Casa şefei de protocol a lui Iohannis ar fi fost spartă de o grupare care a mai furat din locuințe din Ilfov

0
389
Delia Dinu

Au trecut aproape trei săptămâni de când casa Deliei Dinu, consiliera preşedintelui, a fost spartă în timp de aceasta se afla cu Klaus Iohannis la manifestările pentru Centenarul Marii Uniri, de la Bucureşti şi Alba Iulia.

Polițiștii din Ilfov nu au reuşit să dea de urma infractorilor, dar au indicii că modul de operare este similar cu alte spargeri de locuințe din Domneşti, acolo unde se afla imobilul consilierei de la Cotroceni.

„Există un mod de operare care seamănă cu alte cazuri pe care le avem în instrumentare, în acea zonă. Nu este exclus să vorbim despre aceeaşi grupare”, ne-au spus surse judiciare.
Hoţii au intrat în casa Deliei Dinu forțând geamul uneia dintre camerele de parter şi au luat mai multe bunuri de valoare. Delia Dinu a fost șefa Departamentului Protocol și în mandatul lui Traian Băsescu. Delia Dinu a fost numită consilier de stat pe 28 august 2012 și consilier prezidențial pe 1 iulie 2016.

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments