Horoscop 23 decembrie 2018

0
229
Horoscop

BERBEC – Ai avea nevoie de o zi de totala detasare, sa iti recapeti o binefacatoare stare de zen, de armonie interioara, de echilibru pe toate planurile corpului tau, pe care numai singuratatea ti le-ar putea oferi. Nu e o singuratate apasatoare, ci una acceptata de buna voie, constient ca numai asa iti vei aseza mai atent sufletul in prim plan, dedicandu-te mai mult nevoilor sale. Lasa-i pe toti ceilalti la o parte, preocupa-te de propria ta persoana, ascultand ce-ti transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, multumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni si alarme cum ca inima ta e neimplinita si ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit indeajuns. Descopera acel gol din inima ta si umple-l!

TAUR – Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb! Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!

GEMENI – Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

RAC – Vestile care ajung azi la urechile tale suna cam sumbru, dar nu ar trebui sa le pui la suflet. Exista o lege a compensatiei care spune ca atunci cand un plan al vietii merge prost, sigur din alta directie lucrurile merg foarte bine. Asta trebuie sa gasesti tu acum, acel plan unde ai numai motive de bucurie si optimism, pentru ca te poti agata foarte bine de el pentru a depasi cu bine emotia generata de vestile proaste. Sunt esecuri minore, privite in ansamblu, care nici nu ar merita atata atentie, ca atare asa ar trebui sa le tratezi si tu: cu detasare si indiferenta, ca si cum n-ar conta.

LEU – Iubesti sa detii controlul, asa e, si asta vei cauta si azi in aventura care ti se deschide in fata ochilor. Nu te preocupa atat de mult rezultatul, destinatia, ceea ce te asteapta la final, cat senzatia de satisfactie deplina pe care o ai ca tii in maini tale fraiele acestei actiuni. Ce-i drept, esti potrivit in asemenea pozitie, pentru ca poti fi si un foarte bun conducator de echipa, dar uneori transformi dorinta de a conduce in agresivitate verbala, in autoritate exagerata, in placerea de a o face pe durul, aruncand in stanga si-n dreapta cu vorbe grele. Foloseste-te de acest atu intr-un sens constructiv, nu pentru a-i ingenunchea pe ceilalti.

FECIOARA – Lucrurile par sa fi capatat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice ca-ti displace viteza! Esti impins de la spate de iuresul evenimentelor, dar e pe placul tau, pentru ca si tu esti, de felul tau, grabit, rapid si dornic de rezultate imediate. Parca vaslesti din ce in ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigureaza la orizont, dar nu incerca sa controlezi tu evolutia evenimentelor, ci lasa-te cumva in voia curentului. Esti intr-o barca pe un rau iute de munte, care curge involburat spre varsare, ca atare tot ce trebuie sa faci e sa te opresti din a mai vasli pentru ca oricum apa te duce acolo unde trebuie. Tinta e interesanta, ritmul e perfect, iar tu doar plutesti.

BALANTA – E cam galagie in preajma ta, desi tu ai avea nevoie de o zi mai linistita, eventual in deplina singuratate, dar nu poti avea parte de asa ceva. Ai alaturi un grup de prieteni care au chef de distractie, de muzica, de petrecere chiar, si nu poti face tocmai tu opinie separata, desi nu esti un mare amator de asemenea activitati. Tu ai fi preferat sa ramai acasa, sa citesti, sa dormi, te studiezi, sa te retragi in lumea ta tihnita ca sa-ti reincarci bateriile, dar daca ai totusi ocazia de a socializa si a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi sa-ti faca cel mai bine, deci deschide usa divertismentului! Singuratatea scoate la iveala si emotii care nu-ti priesc.

SCORPION – Te preocupa deja alta directie, dar nu te poti concentra asupra ei pana nu duci la capat ce ai inceput. Fa un efort sa termini ce ai inceput, ca sa te poti elibera de sarcini restante si mai apoi sa te poti dedica noului plan care s-a nascut in mintea ta. Nu incerca sa le duci pe ambele simultan, pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi eficient si intr-o parte si in alta, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi, in a te ambitiona sa te ocupi de planul care se apropie de sfarsit si a-l duce la indeplinire, ca dupa aceea sa fii complet liber pentru altceva.

SAGETATOR – E o zi minunata inaintea ta, profita din plin de veselie, de motivele de sarbatorit din jurul tau, pentru ca ai destule! Poate copiii sunt sursa fericirii tale, pentru ca, ori de cate ori stai in preajma lor, parca iti incarci si tu bateriile de energie pozitiva. Zambeste, fii liber sa te joci, oricare ti-ar fi varsta, pentru ca si copilul din tine cere uneori sa fie lasat sa se manifeste liber, asa cum vrea. O astfel de atmosfera destinsa, lipsita de rigori, de norme, de limite impuse de varsta sau statut social, se va dovedi a fi exact balsamul de care aveai nevoie pentru a uita de probleme. Copiii nu au nicio grija: fii ca si ei, macar pentru o zi!

CAPRICORN – Ca sa nu dezamagesti pe nimeni esti tentat sa accepti doua sarcini in acelasi timp cu riscul de a le rasoli pe amandoua. Nu poti lucra pe doua fronturi, ca atare alege dintre cele doua provocari pe cea care ti se pare, in acest moment, mai accesibila. Ti se va parea, la prima vedere, ca ambele sunt la fel de banale si de simple, de aceea vrei sa te apuci de amandoua simultan, dar dupa primii pasi vor incepe sa se iveasca si piedicile care te vor pune in fata propriilor tale limite. Nu e atat de simplu sau de banal pe cat pare la prima vedere!

VARSATOR – De unde nici nu te astepti, apare azi solutia salvatoare ce va restabili echilibrul intr-o problema care scapase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalti, la coincidentele care apar in calea ta, pentru ca, printre ele, s-ar putea afla si raspunsul la una din intrebarile tale cele mai apasatoare. Vei descoperi ca nimic nu-i intamplator din ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, ca nici nu stii cum trece pe langa tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile palnie la informatii si totul va reveni la normal.

PESTI – Parca nu te intelegi cu nimeni in jurul tau, dar, daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoana. Tu esti cel nervos, irascibil, pus pe harta la orice, nu ceilalti, care, culmea, chiar te inconjoara cu simpatie si toleranta, de parca ar intelege ca esti nervos si te lasa in apele tale. Fa un efort sa-ti ajustezi tonul si manierele cand intri in contact cu cei pe care nu-i cunosti, pentru ca ai putea crea o imagine gresita asupra ta. Tu nu esti asa de obicei, deci adu-ti aminte de valorile pe care tu le reprezinti cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomatie.

Horoscop oferit de www.acvaria.com