Frumoase și bogate. Cele mai bine plătite top-modele din lume

0
676

Kendall Jenner conduce în topul celor mai bine plătite modele din lume, în versiunea Forbes. Poate nu este cea mai bogată dintre surorile Kardashians, dar cu siguranță câștigă mai bine decât toate colegele de podium.

În 12 luni, începând din 1 iunie 2017 până în 1 iunie 2018, Kendall Jenner s-a îmbogățit cu 22,5 milioane de dolari. În vârtă de 23 de ani, Kendall Jenner a dobândit o mare popularitate după participarea în emisiunea ”Keeping Up with the Kardashians”.

2. La cei 26 de ani ai săi, Karlie Kloss, ocupanta poziției secunde în topul Forbes, cu 13 milioane de dolari, a demonstrat în cei 10 ani de carieră unele dintre cele mai bune rezultate, încheind contracte cu branduri renumite, precum Swarovski, Adidas, Estee Lauder și altele.

3. Chrissy Teigen (11,5 milioane dolari) și-a început cariera de top-model absolut din întâmplare: a fost fotografiată, la un moment dat, în magazinul unde lucra de un expert în meserie. După care contractele au început să curgă. A colaborat cu mărci precum Gillette Venus, Olay și Nike. Grație popularității pe rețelele de socializare, Chrissy a reușit să-și lanseze propria colecție de veselă, a scris și publicat două cărți de rețele culinare, având, totodată și o emisiune în bucătărie la Cooking Channel.

4. O mare parte din veniturile pe care le încasează Rosie Huntington-Whiteley provin din vânzările de lenjerie, cosmetice și produse de parfumerie, lansaate în colaborare cu lanțul britanic Mark & Spencer. În perioada de referință, Rosie a câștigat 11,5 milioane de dolari.

5. Top-modelul brazilian Gisele Bündchen s-a aflat în fruntea clasamentului în ultimii 15 ani, din 2002, până când nu a fost detronată de Kendall Jenner. La cei 37 de ani arată, practic, la fel ca acum 20 de ani. Anul acesta, Gisele a scos o carte. ”Lecții: drumul meu spre cunoașterea lumii” povește cum a obținut ea succes în carieră. Din iunie anul trecut, până în iunie 2018, ea a câștigat 10 milioane de dolari.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments