Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie! Preafericitul încasează la fel de mulţi bani ca Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea! DEZVĂLUIRI

0
606
Preafericitului Părinte Patriarh Daniel

Datorită faptului că salariul minim pe economie a crescut, Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie, la fel ca Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea.

E clar că Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie. Parlamentarii, membrii Guvernului, preşedintele ţării, dar şi aleşii locali au salarii mai mari cu aproape 10% de la 1 ianuarie 2019. Demnitarii români, fie că au fost aleşi de electorat, fie că au fost numiţi în funcţii, vor avea salarii brute mai mari de la 1 ianuarie 2019, în condiţiile în care indemnizaţiile lor se raportează la salariul minim pe economie, care de la începutul anului creşte de la 1.900 de lei la 2.080 de lei.

„Cel mai mare salariu de politician rămâne cel al şefului statului, Klaus Iohannis. În urma creşterii salariului minim, indemnizaţia netă a preşedintelui a ajuns la 24.960 de lei, cu 2.160 de lei mai mult faţă de cât încasează în prezent. A doua indemnizaţie ca valoare e cea a prim-ministrului, a preşedintelui Camerei Deputaţilor şi a şefului Senatului. Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu-Tăriceanu vor avea o leafă de 23.920 de lei lunar”, a anunţat Adevărul.

SURSA www.wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments