Video Moment Istoric. Prima Boboteaza la biserica din Campusul Universitar „Tudor Vladimirescu”

0
315

Azi, 6 Ianuarie 2019, a avut loc la biserica din Campusul Tudor Vladimirescu, prima Slujba de Boboteaza, Sarbatoarea Bobotezei este o sarbatoarare a lui Isus Hristos, dar este si un anunt al sarbatoririi noastre, al sarbatoririi botezului nostru, un anunt al iubirii lui Dumnezeu fata de oameni prin Fiul Sau.

In aceasta zi Iisus a fost botezat in apa Iordanului, chiar cand acesta a implinit 30 de ani. Boboteaza mai este cunoscuta si sub numele de Teofanie, Epifanie, Descoperirea Cuvantului Intrupat sau Aratarea Domnului. Botezul Domnului este ziua in care Iisus Hristos si-a inceput viata publica.

Sarbatoarea reprezinta o manifestare a celor trei Persoane ale Treimii. Fiul este botezat in Iordan de catre Ioan,, Spiritul Sfant se coboara asupra lui Iisus in chip de porumbel, iar Tatal din cer il declara ca fiind Fiul sau.

sursa video iasi1.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPro TV le-a închis gura marilor rivali! Cum i-a umilit pe cei de la Antena 1 și Kanal D. Lovitură totală
Articolul următorNoi acțiuni de deszăpezire în oraș. Persoanele fara adapost,sunt indrumate catre Directia de Asistenta Sociala pentru a primi ajutor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments