Horoscop 18 ianuarie 2019

0
207
Horoscop

BERBEC – Incearca sa nu-ti exprimi azi parerea despre o situatie care nu-ti convine, pentru ca tonul tau e mai degraba pesimist, trist, demoralizat, fara putere de convingere, ceea ce nu te reprezinta de obicei. La originea acestei situatii se afla o judecata gresita a oamenilor la adresa ta si te doare eticheta pusa de acestia. Nu incerca sa desfiintezi azi opinia lor, pentru ca nu detii argumentele cele mai puternice, deci aduna informatii si dovezi.

TAUR – Ceva din trecut revine la modul cel mai serios in actualitate, de parca abia acum a sosit vremea sa folosesti invataminte de demult. Ai intalnit candva o persoana cu ani sau ti s-a oferit o informatie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci in revista bagajul tau de cunostinte pentru a pune in aplicare cele aflate. E ca si cum te-ai intoarce in timp, la vremea cand acumulai de zor cunostinte.

GEMENI – Cand detii tu controlul anumitor lucruri, te simti mult mai puternic si ai curaj total sa treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fa tot posibilul sa fii tu propriul tau sef in situatia de fata, pentru ca numai asa esti pregatit pentru provocarea menita sa aduca mari schimbari in viata ta. E numai binele tau in joc, nu depinzi de altii si nici nu-i privesc pe altii ce vrei tu sa faci, ca atare ia-ti inima in dinti si taurul de coarne.

RAC – Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca atare, un astfel de moment in care inima ta este sensibilizata, nu prea te reprezinta. Esti influentabil, sensibil, vulnerabil si poti fi si usor manipulat in aceasta stare fragila, ca atare inchide orice usa prin care ar putea intra stimulii afectivi, si lasa doar mintea la carma.

LEU – Proiectul de care trebuie sa te ocupi de dificil, asa este, dar trebuie sa te implici trup si suflet, pentru ca e nevoie si de participarea ta. Nu incerca sa te fofilezi, nici sa fugi de efort, pentru ca nu ai cum sa scapi de aceste sarcini, oricat de grele ar fi. Intra si tu in joc, pune umarul alaturi de cei direct implicati, si nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune si in final si recompense comune, deci merita sa te alaturi.

FECIOARA – Sunt altii mai puternici decat tine care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a-ti pune bete in roate. Descoperi, cu aceasta ocazie, ca ai si ceva inamici prin preajma, oameni care nu te plac sau care te-au pus la index in trecut si profita de orice ocazie pentru a-ti arata antipatia lor. Nu tine cont de aceste oprelisti: oricat te-ai chinui, tot nu poti fi pe placul tuturor.

BALANTA – Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, deci adu-ti aminte!

SCORPION – Trebuie sa fii foarte ferm pe pozitie astazi si ceea ce decizi sa ramana litera de lege de acum inainte. A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pe care nu il mai poti schimba dupa aceea, deci gandeste-te bine inainte de a spune ultimul cuvant. Daca nu e decizia corecta, va interveni altcineva mai puternic decat tine care va lua masuri drastice in defavoarea ta.

SAGETATOR – Se apropie un eveniment ce va avea la origine un verdict, o judecata, un raspuns cu tenta oficiala pe care il astepti cu sufletul la gura. Optimismul nu te paraseste nici acum, inaintea momentului decisiv, si cat timp privesti totul cu maxima incredere si lasi gandurile pozitive sa dea tonul, totul va iesi foarte bine! Nu are rost sa te temi de acel raspuns.

CAPRICORN – Esti vajnic militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ceea ce consideri ca ti se cuvine. Urmezi doar caile cele mai drepte, nu te abati de la litera legii, si ori de cate ori observi pe undeva o greseala, o amendezi imediat, ca nu cumva sa se creeze antecedente negative. Daca ai descoperit pe undeva o neregula, trateaz-o cu maxima seriozitate.

VARSATOR – Te afli intr-un anturaj marcat de conflicte si neintelegeri, poate din cauza unei competitii care are ca scop final un premiu. Poate e si o motivatie materiala la capat, de aceea intri si tu in aceasta lupta pentru a obtine victoria. Poti fi printre primii in orice confruntare de idei sau de forte, pentru ca esti bine pregatit si detii o energie de invidiat, cu care ii dai la o parte pe rivalii tai.

PESTI – Cei din jurul tau se indoiesc de tine si iti pun tot felul de bete in roate ce nu te lasa sa duci la indeplinire ce ai inceput. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, si de aceea unii se ridica vehement impotriva ta. E nevoie de unele explicatii, pentru ca ceilalti considera ca nu mergi pe caile cele mai corecte, de aceea e bine sa-ti exprimi mai clar intentiile, ca sa nu te trezesti mai devreme sau mai tarziu doar cu opozitii.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Articolul precedentBreaking News in MEDIA! Mircea BADEA pleacă de la ANTENA 3 la altă TELEVIZIUNE?
Articolul următorSe întorc ninsorile! Cum va fi vremea zilele următoare