PERE FIERTE ÎN VIN ROŞU

0
418

Reteta si modul de preparare al perelor fierte în vin roşu.

Puneţi la fiert toate ingredientele pentru sosul de vin, timp de aproximativ 15 minute, apoi lăsaţi la răcit. Adăugaţi perele decojite şi scobite pe interior şi le puneţi la foc mic timp de 1 oră.
Atenţie, nu daţi în clocot perele. Lăsaţi-le la răcit timp de 24 de ore, apoi serviţi alături cu o îngheţată de vanilie şi decoraţi cu mentă.

 

INGREDIENTELE RETETEI:

 

  • 4 pere

Sosul de vin

  • 1 litru de vin roşu
  • 200 ml de apă
  • 400 gr zahăr
  • 2 beţişoare de scorţişoară
  • 2 pliculeţe de zahăr vanilat
  • 2 portocale
  • 1 lămâie

 

 

PERE FIERTE ÎN VIN ROŞU – REŢETĂ PREGĂTITĂ DE JEROME DUPORT PENTRU SECRETE DE CHEF.

Tips & Tricks: Încercaţi să umpleţi perele scobite cu mascarpone.

Probabil nu o să găsiţi portocale bio la noi pe piaţă, aşa că pentru a scăpa de pesticidele cu care sunt stropitede pesticedele cu care sunt stropite, puneţi portocala în apă cu 2 linguriţe de bicarbonat de sodiu şi lăsaţi-le 20-30 de minute ca să se cureţe.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments