Ce le făcea medicul Matteo Politi fetelor care ajungeau la el în cabinet! Practici șocante: „Din zona pubiană…”

0
502
Matteo Politi

O fostă pacientă a vorbit despre practicile șocante ale escrocului Matteo Politi.

Italianul Mateo Politi și-a dorit să ajungă un medic renumit și, deși reușise să câștige destul de multă popularitate în rândul doamnelor care voiau să-și facă intervenții estetice, a ajuns pe primele pagini ale presei abia după ce s-a aflat că nu are studii medicale. Nu doar că nu a urmat cursurile unei facultăți, dar are doar opt clase și a lucrat ca valet într-o parcare.

Venit în România, el a decis să-și încerce norocul ca și medic estetician și pe mâna lui au ajuns mii de paciente care credeau că vor fi mai frumoase după vizită. După ce a fost mdemascat escrocul, mai multe paciente au vorbit despre experiențele avute cu el și au ieșit la iveală detalii și practici șocante de-ale lui Matteo. Se lăuda cu studii în mai multe țări din Europa și cu o vastă experiență, motiv pentru care pacientele se lăsau în mâinile lui cu toată încrederea.

Una dintre fostele paciente a povestit că medicul făcea sprâncene din păr pubian.

„Am vorbit cu acest medic iarna trecută când m-am prezentat într-o clinică stomatologică de pe strada Londra. Avea aşteptări foarte mari la noi în ţară. Mi-a spus că are experienţă şi că poate face orice fel de intervenţie chirurgicală, chiar şi implant de păr.

Atunci m-a întrebat printre altele dacă sunt interesată să-mi facă sprâncenele cu păr recoltat din zona pubiană. De asemenea, se lăuda cu operaţii de augmentare mamară la care folosea anestezia locală. M-a şocat puţin la vremea respectivă, fiind mai fricoasă am renunţat rapid la intervenţie.

Voiam să fiu pe mâini sigure şi totuşi să fiu sub anestezie generală. În aceeaşi discuţie mi-a spus că îşi doreşte să ajungă foarte cunoscut ca să poată colabora cândva cu vedete de la Hollywood”, a mărturisit una din fostele paciente ale medicului italian pentru click.ro.

SURSA www.wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments