BLUGI LA MODĂ ÎN SEZONUL PRIMĂVARĂ – VARĂ 2019

0
975

Blugi la modă primăvară – vara 2019: Fără doar și poate, blugii sunt piesa de bază a oricărei garderobe. Ușor de purtat și asortat, blugii devin rapid cea mai flexibilă piesă din dulapul oricărei doamne sau domnișoare.

Anul acesta, la modă vor fi în continuare blugii cu talie înaltă, vedeta anilor ’90. Din ce în ce mai apreciați sunt și blugii evazați, foarte comozi și mult mai fashion. Pentru că în 2019 vor experimenta și mai mult din punct de vedere vestimentar, revin în atenție blugii colorați. Fie că vei alege culorile pastelate sau pe cele mai intense, blugii colorați vor fi piesa de rezistență a ținutei tale.

Blugi la modă primăvară – vară  2019! Iată noile tendințe ale sezonului cald

Blugii sunt și anul acesta cel mai răspândit articol vestimentar. Modelele sunt din cele mai diverse, însă azi ne vom îndrepta atenția către cele mai stilate și comode modele.

Nu putem concepe ținutele niciunui anotimp, fie el rece sau cald, fără să includem blugii. Aceștia sunt piese de bază atât în zilele răcoroase, cât și în cele calde, permițându-ne să obținem cu ușurință un look foarte stylish. Ai numeroase variante din care să alegi, de la blugii cu nasturi, la cei evazați sau chiar și jeanșii cu imprimeu leopard. Iată ce blugi se poartă:

Blugi la modă primăvară – vară  2019: Jeanși evazați

 

Blugi la modă primăvară – vară 2019: Jeanși cu talie înaltă

Blugi la modă primăvară – vară  2019: Jeanși rupți

 

Blugi la modă primăvară – vară  2019: Jeanși colorați

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments