9.3 C
Iași
luni, 30 septembrie 2024
Acasă Sport VIDEO VICTORIE PENTRU PLAY- OFF! IASUL INVINGE LA CONSTANTA, PE VIITORUL

VIDEO VICTORIE PENTRU PLAY- OFF! IASUL INVINGE LA CONSTANTA, PE VIITORUL

0
301

Flavius Stoican visează la play-off după ce echipa sa a câștigat la Ovidiu, cu Viitorul, scor 1-0. Recunoaște însă că se teme de meciul cu CFR Cluj.

„Aveam nevoie de 3 puncte pentru a visa la play-off. Mai avem două meciuri importante. Mai ales cel care urmează, cu CFR. Nu e ușor, fiecare echipă are șansa ei. Am luat o opțiune serioasă, tratăm următoarele meciuri ca niște finale.

Am dominat după ce Viitorul a rămas în 10, dar fără ocazii clare. Știam că avem spații când ei vor încerca să atace. Arbitrajul a fost echidistant, sper să continue tot așa”, a zis Flavius Stoican la TV Digi Sport.

…despre meciul cu CFR: „Va fi foarte greu, mai ales că au pierdut la Craiova. Un meci de coșmar, așa cum spuneți și dumneavoastră. E important să fim conștienți de valoarea noastră. Se poate! Azi am bătut la Ovidiu, unde nu multe echipe iau puncte”.

SUNTEM IAȘI ALEEE!BRAVO, BĂIEȚI!Videoclip care trebuie urmărit cu sunetul la maxim!#UnitiVomInvinge #Politehnica1945

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Vineri, 15 februarie 2019

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentULUITOR, Președintele PSD Liviu Dragnea, limbaj suburban la adresa reporterului PRO TV: ”Vii cu mine în baie?”
Articolul următorCUM E POSIBIL ASA CEVA? STADION NOU IN ALEXANDRIA-TELEORMAN! IASUL, TIMISOARA, CONSTANTA IGNORATE. Statul face în Teleorman o arenă cu facilităţi de Liga 1, dar cu cel mai mare preţ/loc din ţară, după Arena Naţională
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
0
Incepe discuția, părerea ta conteazăx