Vrei sa ai ANGAJATI fericiti? Uite cum poti sa-i pastrezi

0
567

Pentru a creste productivitatea la locul de munca, un angajat are nevoie de cateva elemente cheie care sa il incurajeze sa pastreze o stare de invatare si de evolutie a performantelor.

Pe langa tehnicile folosite de catre fiecare angajat in parte pentru a-si creea un mediu de lucru potrivit si captivant, este de datoria angajatorului sa ofere cateva servicii cheie si bonusuri care sa sporeasca productivitatea si interesul persoanelor din colectiv.

 

Iata cateva servicii benefice firmei tale, care sa le ofere angajatilor tai un plus de siguranta si confort in timpul muncii:

Fii transparent!

Pe locul 1 in topul factorilor care contribuie la fericirea si implicarea angajatilor la job este transparenta. Banii si promovarile sunt importante, dar oamenii doresc sa stie adevarul despre starea companiei. Costul de imbunatatire al gradului de transparenta este aproape de zero, dar este nevoie de un dialog continuu intre conducere si personal.

 

Incurajeaza comunicarea in zonele comune!

Companiile ar trebui sa ia masuri pentru a crea spatii in care angajatii pot comunica cu usurinta si pot impartasi idei. Conversatiile casual pot deveni conversatii constructive si productive. Ca antreprenor sau manager militeaza pentru un spatiu primitor si eficace, cu mobilier frumos in culori calde, unde se pot servi bauturi si gustari daca e posibil.

Serviciile medicale, un lucru esential

Atunci cand vine vorba de pastrarea angajatilor in firma, serviciile medicale reprezinta un aspect foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere, chiar din perioada recrutarii. Asigurarea medicala asigura servicii medicale pe toata perioada angajarii iti va aduce o pozitie mult mai buna atat pe piata, cat si in fata angajatilor tai. Mai mult de atat, ai acces la toate informatiile legate de starea de sanatate a angajatilor tai si, cu ajutorul unor servicii de calitate, ei vor veni la birou cu zambetul pe buze si cu un plus de siguranta.

Premii si bonusuri

Angajatii sunt mult mai motivati atunci cand se pun la bataie niste bonusuri de luat in considerare. Poti oferi tichete de calatorie, vacante sau city break-uri pentru cei mai buni angajati ai lunii. In felul acesta, ei vor simti ca au adus un aport considerabil firmei si ca munca lor este rasplatita, pe masura performantelor. Determina-ti angajatii sa munceasca cat mai mult si sa se concentreze pe ceea ce au de facut, motivandu-i cu premii si bonusuri tentante. In calitate de angajator, poti colabora cu firme de travelling si sa obtii preturi foarte avantajoase la pachetele lor de calatorie.

 

O atmosfera placuta

Atmosfera de la locul de munca este un aspect extrem de important atunci cand vine vorba de randamentul pe care il dau angajatii tai. Ofera-le posibilitatea sa lucreze intr-un mediu placut, linistit, care sa nu genereze stres sau panica. In primul rand, trebuie sa ai grija cui ii oferi un post in firma, sa tii cont de varsta celorlalti angajati si de modul lor de lucru. Tu, ca angajator, poti sa controlezi aceste lucruri si este de datoria ta sa creezi un colectiv placut, in asa fel incat anagajtii tai sa se bucure de o atmosfera potrivita.

 

Conditii optime

Oferirea unor conditii prielnice si profesionale de munca, poate sa faca parte din categoria bonusurilor. Cu toate acestea, este un lucru foarte important pentru angajtii tai si este, totodata, un serviciu pe care ar trebui sa il oferi fara dar si poate. De exemplu, daca angajatii comaniei lucreaza cu device-uri, este ideal ca ele sa fie de ultima generatie, sa ofere conditii bune de lucru si sa satisfaca angajatii. Nu poti sa te astepti de la un grafician sa isi faca treaba excelent atunci cand nu are la dispozitie ceea ce are nevoie, sau cand mediul de lucru nu ii starneste creativitatea.

 

Pentru a evita probleme in metodele de lucru si pentru a-ti mentine anagajtii cat mai motivati, este important sa tii cont de toate aceste aspecte si sa implementezi strategii si idei menite sa mentina o comunicare interna potrivita, alaturi de perseverenta angajatului. Motivarea si satisfactia sunt lucruri foarte importante!

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVreti magazin IKEA la IASI? Mai aveti de asteptat.
Articolul următorUBER la IASI! CONTROVERSE si DISCUTII !CE FAC AUTORITATILE?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments