CSMS Iaşi JOACĂ ÎN LIGA A II-A. “U” Cluj a fost salvată

0
83

Este oficial! TAS a decis: U Cluj va juca în Liga 1 şi în sezonul viitor, anunţă gsp.ro. În acest caz, a mai rămas un singur loc neocupat în primul eşantion. Cele mai mari şanse le are Concordia, însă nici Rapidul nu poate fi ignorant. Ieşenii, aproape sigur vor juca la matineu din sezonul următor. Decizia finală o va avea Comitetul Executiv care se va întruni mâine.

 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a dat, în urmă cu aproximativ o oră, verdict favorabil Universităţii Cluj, ardelenii urmând să evolueze în primul eşalon în sezonul viitor, conform Ziua de Cluj.

 

În acest moment sunt 17 echipe sigure de prezenţa în Liga 1 în următorul campionat.

 

Mâine, în Comitetul Executiv se va decide cine va fi ultima echipă din primul eşalon: Rapidul, Concordia sau, cel mai puţin probabil, CSMS Iaşi. Dacă Rapidul, fără licenţă, nu este păsuit, pe singurul loc rămas în Liga I cele mai mari şanse le are Concordia Chiajna care a avut un punctaj superior Iaşului.

 

Ionel Ganea, antrenorul clujenilor, a confirmat informaţia la Digisport: „Este adevărat, vom juca în Liga 1. Domnul Mărginean m-a sunat să îmi spună că totul e în regulă. Vor veni mai mulţi jucători în aceste zile, avem nevoie de întăriri. Obiectivul nostru va fi salvarea de la retrogradare”.

 

Horia Ţiril, fostul administrator judiciar de la U Cluj, a comentat situaţia la Radio GSP:

„Nu am primit încă această confirmare, îl sun acum pe Monteneri. Dar ne aşteptam la o decizie favorabilă, era evident pentru toată lumea. Din răutate nu s-a ţinut cont de argumentele noastrre în instanţele naţionale. Recursul a fost realizat sub egida noastră şi noul administrator judiciar a venit cu completări. Este o victorie pentru U Cluj, li s-a acordat ce meritau. Prin această decizie conducerea clubului a redobîndit dreptul a a conduce activitatea, sub supravegherea administratorului, dar pot lua decizii acum”.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSURPRIZE DE CONTRABANDĂ. În loc de hârtie igienică aveau ţigări!
Articolul următorSURPRIZA MIHAELEI RĂDULESCU: O poză NUD pentru fanii de pe Facebook
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments