Alex Velea și CRBL s-au rupt pe manele, au dat dedicații și s-au ”buricit” până la epuizare sub ochii Antoniei!

0
535
Alex Velea și CRBL

Alex Velea și CRBL sunt, la ora actuală, doi dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, apariția lor la diverse concerte pe care le au stârnind o adevăratîă frenezie în rândul puștoaicelor iubitoare de genul muzical pe care îl reprezintă.

Cu toate acestea, pare-se, cei doi artiști se distrează cu adevărat la ”altfel” de petreceri, chefuri la care muzica care urlă în boze este legată mai ales de repertoriul manelelor decât de pop-dance.

Iar de curând, cei doi artiști, tatuați amândoi din cap până în picioare, s-au dat în stambă la o asemenea paranghelie, dovedind că au adevărate veleități pentru a impresiona lumea manelelor, mai ales prin felul în care s-au integrat la un chef de genul.

Evident, lipsit de inhibiții, așa cum îl știe toată lumea, Alex Velea a fost ”personajul principal” al momentului. Îmbrăcat lejer – cu o cămașă, nu în maieul în care să își expună tatuajele și pătrățelele -, Velea a arătat că ar putea să se reprofileze oricând, dovedind că știe să danseze ca niciunul altul pe ritmurile îndrăcite ale manelelor. Așa că, timp ce minute bune, cu o energie pe  care nu o au nici dansatoarele chemate să facă show, Alex Velea, sub privirile amuzate, dar încântate ale frumoasei sale partenere de viață, Antonia, a arătat tuturor că este chiar ”competent” când vine vorba de manele. Și, normal, a avut parte de suficiente dedicații din partea celorlalți invitați…

Când, într-un final, a obosit să se mai ”buricească”, Alex Velea părea să vrea o mică pauză. Dar, spre surpriza tuturor, Antonia, îmbrăcată elegant, i-a făcut, cu zâmbetul pe buze, un îndemn cât se poate de explicit să își continue show-ul, iar Velea s-a conformat imediat, nu înainte de a-i da artistei dedicații pline de declarații de amor, plata de 100 de lei făcută manelistului fiind … ”normală” la valoarea lui.

În tot acest timp, CRBL, chiar dacă nu dansa cu aceeași energie ca și Velea, nu avea ”stare” să stea jos, și, trăgând cu nesaț dintr-o țigară, se mișca în ritmul muzicii de pe un picior pe altul.

Culmea, Alex Velea a fost, cu ani în urmă, ”deconspirat” de bunul său prieten CRBL când vine vorba de plăceri muzicale ”vinovate”. „Eu dacă am chef de populară cânt şi populară. Cânt şi în deschidere la Fuego dacă e. Cânt orice depinde cât beau. Ştiu şi manele, acest stil e şi el muzică. Maneaua îşi are rostul atunci când bei. Şi eu, şi Velea, când ne apucă bine, cu maneaua suntem zei. Acestea sunt lucruri din culise”, a declarat CRBL acum câţiva ani, presei.

SURSA www.wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments