Facebook se va SCHIMBA TOTAL! Anunțul făcut de fondatorul Mark Zuckerberg

0
251

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a promis, miercuri, un schimb strategic important pentru platformă, urmând ca această să pună mai mult accent pe intimitate și să fie mai preocupată de protejarea vieții private, potrivit francetvinfo.fr. Obiectivul este acela de a construi o platformă cât mai integrată între diferite servicii (Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp), mai simplă, mai efemeră și care oferă prioritate aspectelor ce țin de intimitate.

Prin urmare, aplicația Facebook își va schimba total conceptul: dacă până cum postările publice erau cele faimoase și cele care îi făceau pe utilizatori să folosească platforma, Mark Zuckerberg a anunțat că mesajele private vor fi „vedetele” în viitor.

Astfel, rețeaua de socializare va trece la o comunicare securizată și efemeră, ce va putea fi folosită mai ales în cadrul celor trei aplicații de chat pe care le deține.

„Cred că ar trebui să lucrăm spre o lume în care oamenii să poată vorbi în mod privat și să trăiască liber, știind că informațiile lor vor fi văzute doar de cine doresc să le vadă și nu vor rămâne totdeauna în jur. Dacă putem ajuta la mutarea lumii în această direcție, voi fi mândru de diferența pe care am făcut-o. Vedem deja astăzi cum mesajele private, poveștile efemere și grupurile mici sunt de departe formele de comunicare cu cea mai mare creștere”, scrie Zuckerberg, într-o notiță publicată pe Facebook.

Directorul companiei a anunțat că toate mesajele vor fi criptate, chiar și cu riscul interzicerii aplicației în țările în care criptarea comunicării cetățenilor nu este dorită. Pariul este unul riscant, dar chiar și așa, având în vedere presiunile uriașe la care a fost supusă compania în ultimul timp, Facebook resimte o nevoie uriașă de rebranduire.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBAFTA! La 6/49 se pot câștiga peste 3 milioane de euro și 1,43 milioane de euro la Joker
Articolul următorHoroscop 18 martie 2019
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments