Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în perioada 16-24 martie, lui Florin Iordache

0
264
Florin Iordache

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea nu îşi va putea îndeplini atribuţiile, din cauza afecţiunii de care suferă, la spate, el fiind spitalizat, în acest moment. Liderul PSD a decis să îşi delege, astfel, atribuţiile, vicepreşedintelui Camerei, social-democratul Florin Iordache. „În perioada 16-24 martie 2019 atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial”.

Anunţul a fost făcut şi în plenul Camerei Deputaţilor. Şedinţa de luni este prezidată de un alt lider PSD, Eugen Nicolicea. Potrivit Articolului 34 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, vicepreşedinţii îndeplinesc, prin rotaţie, atribuţiile preşedintelui, la cererea sa sau în caz de indisponibilitate a acestuia, precum şi alte sarcini încredinţate de Biroul permanent. Articolul 35. prevede că secretarii întocmesc lista înscrierilor la cuvânt, pe baza solicitărilor, în ordinea în care acestea au fost făcute; prezintă propunerile, amendamentele şi orice alte comunicări adresate plenului Camerei Deputaţilor, efectuează apelul nominal, consemnează rezultatul votului, ţin evidenţa hotărârilor adoptate, veghează la întocmirea stenogramelor şedinţelor plenului Camerei Deputaţilor, îl asistă pe preşedintele Camerei Deputaţilor în realizarea atribuţiilor ce îi revin şi îndeplinesc orice alte sarcini primite de la acesta sau de la Biroul permanent.

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIași, o putere digitală în creștere, bazată pe abilități și antreprenoriat
Articolul următorMedicul Tudor Ciuhodaru – Ce trebuie să știți despre hernia de disc
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments