“Rambo” de la Iași a făcut senzație în China

0
1410

Luptătorul K1, Florin Lambagiu a făcut Paștele în China cu orez și bețișoare alături de antrenorul său Mihai Constantin. Sportivii ieșeni s-au întors victorioși acasă.

 

“Un meci draw împotriva campionului mondial ucraineanul Arthur Kishenko în China (localiatea Xichan) în promoția Masfight. Egalitatea nu este o înfrîngere, ci este curajul de a continua. A fost un meci greu și am luptat cu un campion mondial. A fost și un drum lung, am schimbat trei avioane de la București, dar m-am întors acasă cu bine și mulțumit de experiența din China. Le mulțumesc celor care au crezut în mine și m-au susținut.”, a declarant luptătorul K1, Florin Lambagiu.

 

Alături de Rambo a fost și antrenorul Mihai Constantin. Maestru a postat pe un site de socializare un mesaj emoționant elevului Florin Lambagiu.

 

 

“Felicitări Rambo draw. Sunt mândru de tine Florin ai facut egal cu Arthur Kishenko, ucraineanul a avut cele mai mari probleme cu Florin cu ceilalți doi chinezul și spaniolul eu zic că a fost mai ușor și a fost mult mai greu, Florin are 82 kg iar Kishenko la meci 92 cred. Ne vedem cu Rambo la Cluj pe 6 iunie în gala Dynamite Fighting Show alături de Moro și Beny. Multumesc Preparatorului fizic Florin Agheorghesi (Newton). Sunt foarte bucuros pentru acest rezultat și mândru de elevul meu.”, a declarat Mihai Constantin, antrenor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments