Viorica Dăncilă, huiduită la Cluj. Cum s-a ascuns de protestatari

0
144
Viorica Dăncilă la Cluj

Viorica Dăncilă era aşteptată de protestatari în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii şi consilierii PSD Cluj.

Deşi Guvernul României deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, premierul Viorica Dăncilă nu a putut participa la Summitul de la Sibiu, întrucât, potrivit regulilor diplomatice, ţara noastră e reprezentată de preşedintele Iohannis.

Aşa că prim-ministrul a avut altă agendă şi s-a dus joi la Cluj. A avut surpriza să se confrunte cu mai mulţi protestatari, organizaţi în diverse puncte-cheie din oraş, ceea ce a determinat-o pe Dăncilă să îşi schimbe de mai multe ori traseul.

Premierul a ajuns la Cluj la orele prânzului, iar prima oprire a fost la un restaurant din oraş, unde s-a întâlnit cu mai mulţi primari PSD şi cu membri de partid. Nu a dorit aici să facă nicio declaraţie. Apoi a ajuns la Spitalul de Oncologie, unde era aşteptată în stradă de mai mulţi protestatari.

Ca să nu dea piept cu manifestanţii, premierul a intrat în curtea spitalului printr-o biserică şi apoi s-a strecurat pe lângă peretele spitalului, condusă de gărzile de corp.

Viorica Dăncilă ar fi trebuit să ajungă la Casa de Cultură în jurul orelor 13:00, însă organizatorii au schimbat locul întâlnirii.

Oamenii care s-au adunat la Casa de Cultură au scandat: “Viorica nici nu ştii cât de incompententă poţi să fii”, “Ne e silă de Dancila!”, ”Casa de cultură, nu de impostură”, ”Noi nu vom fi conduşi de hoţi” şi ”Vrem inteligenţă, nu incompetenţă”.

Potrivit ziardecluj.ro, Viorica Dăncilă şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au ajuns, în jurul orei 14:30, la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, unde a fost așteptată de alți protestatari, care au scandat “Jos guvernul” și “Jandarmeria apară hoția”.

Jandarmii au intervenit și au blocat accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o uşă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcţia intrării respective.

SURSA www.stirileprotv.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDragnea, huiduit la Iași: ”Derbedei umblă pe lângă scenă, sunt plătiţi”
Articolul următorParticipant la mitingul PSD din Iași: ”Stăm şi aşteptăm programul. Nu știu cine vine”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments