Sfaturi dedicate tuturor femeilor care și-au pierdut încrederea în sine

0
364

O scrisoare dedicată tuturor femeilor care și-au pierdut încrederea în sine!

Dragă femeie, care în ultimul timp nu te mai recunoști, nu pierde speranța.

O să revină timpul când te simțeai calmă, sigură pe tine, când aveai dispoziție bună, când lumina și fericirea îți umpleau inima. Știu că simți că te-ai rătăcit și că ai senzația că întreaga lume este împotriva ta. Este doar o perioadă din viața ta care, fii sigură, nu va dura o eternitate.

Este doar un capitol din viața ta. Când se va termina, îți vei reveni.

Este foarte dificil să descrii în cuvinte ce simți în ultima perioadă. Simți că ai pierdut controlul asupra propriei vieți și nu poți realiza nimic în această. Ai senzația de parcă trăiești viața altui om. Dar vor dispărea și emoțiile negative. Nici ele nu vor persista mult timp.

Dacă ești gata să lași mâinile în jos și să te declari învinsă, ține minte – nu te-ai născut pentru asta. Te-ai născut ca să arăți lumii cât de puternică ești și că poți să ții piept oricărei provocări și oricărei dureri.

Știu că ai avut parte de lucruri și mai rele, nu e așa? Dar acum ai senzația că există doar o singură variantă de a acționa – de a te declara învinsă. Dar nu ai dreptate.

O relație nereușită, o inimă frântă, aspirații nerealizate – îți sunt cunoscute aceste lucruri. Dar știi ce? Toți am trecut sau trecem prin asta. Fiecare cunoaștem foarte bine ce înseamnă o inimă frântă și ce înseamnă să strângi cioburile rămase.

Cu toții știm ce înseamnă o relație unilaterală, când persoana simpatizată sau iubită nu îți răspunde cu reciprocitate. Când în loc de iubire, ai un sentiment de singurătate și gol interior.

Mulți din noi ne-am simțit inutili și slabi. Dar de ce trebuie să te gândești la aceste lucruri?

Nu permite suferinței să te domine. Nu permite eșecurilor să te subjuge.

Trebuie să reînvii ca un fenix din cenușă. Trebuie să îți amintești cine ești în realitate.

Amintește-ți cât de puternică, rezistentă și valoroasă ești. Amintește-ți de oamenii care te-au iubit și continuă să o facă, necondiționat.

Ții minte cum ai mai fost în situații care ți se păreau fără ieșire? Când credeai că viața îți alunecă printre degete? Dar astăzi ești aici, ai trecut peste acea durere, pentru că nimic nu rămâne la fel.

Câteodată viața pare dificilă, nedreaptă și nemiloasă. Dar și aceste lucruri sunt temporare. Trăim într-o lume care se schimbă și ne schimbăm și noi împreună cu ea. Dar știi ce nu se schimbă niciodată? Esența noastră.

 

Acest lucru trebuie să te convingă că vei depăși perioadele dificile și vei fi iarăși tu însuți.

Ascultă-ți sufletul ca să te regăsești. Și atunci o să înțelegi că de fapt niciodată nu te-ai pierdut.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments