Liviu Dragnea, vizitat de avocat la Penitenciarul Rahova. „Se consideră nevinovat”

0
188

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova și susține că starea lui de spirit este „oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”.

Mai mult, apărătoarea susține că Liviu Dragnea nu se aștepta la o condamnare deoarece se consideră nevinovat. Avocata Flavia Teodosiu l-a vizitat pe Liviu Dragnea în spatele gratiilor, la o zi după ce liderul PSD a fost condamnat la închisoare.

„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla într-o situaţie ca asta ar fi… Credeţi că este ceva plăcut? E în regulă. (…) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, conform Mediafax.

Flavia Teodosiu a precizat că nu a discutat cu Liviu Dragnea despre căile prin care ar putea ataca decizia instanței. Ea a explicat că președintele PSD nu se aștepta să fie condamnat. „Cum să se aştepte când un om se consideră un om nevinovat? (se aştepta la verdict, n.r.)”, a spus avocatul.

Luni, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. ICCJ a mentinut decizia luată la judecata pe fond. Aceasta este a doua condamnare definitivă în cazul lui Dragnea după cea de la referendum. Liviu Dragnea a fost încarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments