Patronul de la Ospătaria Veche, evacuat din casă și internat la Socola pentru violențe împotriva familiei

Mihai Haisan, patronul localului Ospătăria Veche din pasajul Hala Centrală se află într-o perioadă neagră a vieții sale. Soția, angajată a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, a obținut în instanță, zilele acestea, un ordin de protecție împotriva lui Mihai Haisan

0
1361

Admite cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru reclamantă în contradictoriu cu pârâtul M.H. Emite următorul ordin de protecţie prin care, cu caracter provizoriu, pe o durată de trei luni de la data emiterii, și dispune următoarele măsuri: evacuează temporar pârâtul din locuință, obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de reclamantă, obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de locul de muncă al reclamantei, respectiv ANAF Iași, interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta. Se va dispune obligarea pârâtului de a urma consiliere psihologică, psihoterapie respectiv de a efectua un tratament special în scopul dezintoxicării”, în sentința dată de magistraţii Judecătoriei Iași, sentinţă care poate fi atacată în apel.

Toată acțiunea formulată de soție împotriva lui Mihai Haisan a pornit de la comportamentul violent al acestuia, femeia relatând faptul că a fost chiar amenințată cu moartea. Haisan ar fi provocat la domiciliul conjugal, în mai multe rânduri, mai multe scene violente, de la spartul obiectelor din casă, amenințarea soției și a polițiștilor chemați în ajutor, aceste porniri violente ale patronului de la Ospătăria Veche culminând chiar cu o plângere penală din partea soției.

Reclamanta A.H susține că principala victimă a soțului a fost chiar fetița lor, care a fost forțată de împrejurările violente să fugă din casă în picioarele goale și în pijamale, la ora 4.00 dimineața,.

Din probatoriul administrat în cauză, rezultă că pârâtul are un comportament de natură a pune în primejdie integritatea fizică a reclamantei. Drept conscință, pentru a preîntâmpina alte eventuale incidente, s-a emis un ordin de protecție, iar Mihai Haisan a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola, acolo unde urmează un tratament psihiatric.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments