Bogătașii Iașului și marii politicieni de Bahlui vor moca la Afterhills!

0
1050

Omul de afaceri Bogdan Gheorghiu trage un semnal de alarmă pe pagina sa de socializare în privința biletelor de intrare pentru Afterhills! Prea mulți oameni de afaceri, politicieni, persoane cu funcții importante în oraș nu vor să dea bani pe biletele de intrare și așteaptă să facă rost de invitații. Reacția lui Bogdan Gheorghiu a fost pe măsură.

 

„Vreau să mă exprim foarte clar, la AFTERHILLS nu mai există “invitații”, nu mai insistați.”, a declarat Bogdan Gheorghiu.

 

Bogdan Gheorghiu

Iată mesajul lui Bogdan Gheorghiu!

 

“VA ROG SHARE!
Niciodata in viata mea nu am pretins ceva gratis.

Așa cum Moldova merita si vrea autostrada, așa cum Iasiul merita si vrea sa-si consolideze pozitia de pol de cultura si civilizatie al României, la fel vor promotorii, organizatorii si investitorii festivalului AFTERHILLS sa contribuie la acest vis astfel încât el sa devină realitate, punând Iașiul pe harta festivalurilor importante din România.

Asta nu s-ar fi putut realiza fără contribuția a mii de festivalieri care au susținut această inițiativă și au înteles că deși este un eveniment privat el are un rol major în promovarea, emanciparea și sporirea atractivității turistice a orașului Iași și a zonei în general. Le mulțumesc pe această cale partenerilor, voluntarilor, colaboratorilor și autorităților care ne-au susținut, dar în primul rând mulțumesc miilor de festivalieri care au realizat că pentru ca astfel de evenimente sa poată avea loc și să crească, cel mai important lucru e să-și achiziționeze un bilet.

Odată cu apropierea evenimentului, ca și în anii precedenți, la AFTERHILLS primim MII de solicitări de invitații gratuite, de cele mai multe ori de la oameni cu posibilități financiare ridicate dar pentru care achiziția unui bilet la festival aparent vine ca o dezonoare, o nerecunoaștere a statutului social. Vreau să mă exprim foarte clar, la AFTERHILLS nu mai există “invitații”, nu mai insistați. Gândiți-vă că asta e o jignire pentru toți cei ce plătesc bilet si care susțin visul nostru.

Cu toții apreciem fenomenul Untold, anvergura lui, notorietatea artiștilor de acolo, ne place ce se întâmplă în Cluj, dar pe lângă marea susținere logistică a autorităților de acolo (un stadion modern cu sală polivalentă și parc situate în inima Clujului), există o largă susținere a cetățenilor clujeni care se manifestă prin achiziționarea din timp a biletelor în perioadele promoționale, prin ospitalitatea clujeanului de rând care închiriază orice pat liber din casa lui, prin simplu fapt că tolereaza aglomerația, zgomotul și haosul creat de zecile de mii de turiști. Asta înseamnă cu adevarat spirit civic.

Noi am aprins scânteia AFTERHILLS, dar avem nevoie de voi pentru a crește împreună fenomenul nostru, al ieșenilor, al întregii Moldove.

Cel mai simplu mod de a vă manifesta sprijinul pentru AFTERHILLS este achizitionarea unui bilet, profitând de ofertele promoționale premergătoare evenimentului.
Mulțumesc tuturor celor care înțeleg asta!”, a postat omul de faceri Bogdan Gheorghiu pe pagina sa de socializare.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments