PRO ROMÂNIA – “Profesioniștii de mâine, oglinda liderilor de azi”

0
575
PRO România

Pro România Iași a lansat proiectul “Profesioniștii de mâine, oglinda liderilor de azi” un proiect destinat tinerilor și nu numai. Proiectul pornește de la ideea că tinerii trebuie să fie mereu la zi cu noutățile și să aibă la îndemâna atât instrumentele, cât și soluțiile pentru orice provocare, pentru a genera valoare în cariera lor.

PRO România își propune o creștere masivă a absorbției fondurilor europene destinate țării noastre și susține politica de coeziune economică și socială incurajând permanent dezvoltarea tinerilor în acest domeniu.

#StartUPNation #Training #TineriiPROTraining: Start UP NationTrainer: Bogdan AnușcaLocația: Sediul PRO Romania…

Publicată de PRO România – Organizația de tineret Iași pe Sâmbătă, 15 iunie 2019

„Unul din obiectivele PRO Romania este sa pregătească tânăra generație . Tineri inteligenți cu spirit antreprenorial , determinați și cu dragoste de țara care sa construiască o Românie noua așa cum ne dorim cu toții ! M-a bucur ca aici la Iași “ Capitala TINERILOR “ reușim sa gândim împreună soluții și proiecte care sa aducă bunăstare și încredere ! Asta pentru ca noi suntem PRO Romania și ținem cu romanii!”, a declarat Sorin Iacoban, secretar general adjunct PRO România pe zona Moldovei.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments