O VARĂ PLINĂ DE PREMII WOW LA EGROS SHOPPING IASI

In perioada 5 iunie – 28 iulie 2019 Egros Shopping Iași organizează o campanie promoțională pentru răsplătirea clienților complexului.

0
7778

Toți vizitatorii care cumpăra de minimum 75 lei pe un singur bon fiscal pot câștiga:

3 excursii în valoare de 7500 lei oriunde în Romania, 10 telefoane Samsung A50 model 2019, 20 de biciclete și 100 de vouchere de cumpărături Egros în valoare de 150 lei.

Clienții complexului Egros Shopping Iași în perioada campaniei, vor primi pe baza bonului fiscal un talon de înscriere la tombolă din locul special amenajat. In plus, participanții la campanie pot câștiga și alte premii instant în momentul în care primesc taloanele.

La finalul perioadei de campanie, câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți în data de 29 iulie 2019.

Valoarea totală a premiilor se ridică la 73.000 lei.

 

Regulamentul promoției poate fi consultat în locație sau pe www.egros.ro.

Complexul comercial Egros Shopping Iași, este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei valoarea totală a investiției fiind de peste 12 milioane de euro.

Egros este un concept de centru comercial unde toți vizitatorii pot găsii aproape tot ceea ce își doresc. Cu peste 800 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și până la 200 de metri pătrați cumpărătorii pot alege din multele categorii de produse disponibile: de la marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, papetărie, pana la accesorii petrecere, accesorii GSM, farmacii și mobila. In plus, dacă obosești te poți odihni în zona food. Ai la dispoziție schimb valutar, atelier de retuș, bancomat sau un loc unde poți sa iți schimbi coafura.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse si la prețuri accesibile, în spații modern amenajate, care garantează confortul unei experiențe de shopping.

0 0 votes
Article Rating
Articolul precedentS-a sinucis în fața polițiștilor, s-a aruncat de pe Podul din Alexandru
Articolul următorHoroscop 19 iunie 2019
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments