INAMSTRO, un alt mod de a construi

INAMSTRO îmbină cu succes o vastă experiență în construcții de imobile cu pasiunea pentru domeniu și sârguința specifică perfecționiștilor. De la obiecte industriale de complexitate sporită, până la complexe locative confortabile, unde fiecare se simte cu adevărat acasă, compania de construcții INAMSTRO se poate mândri cu multiple proiecte finalizate cu succes în patru țări. Aria geografică extinsă de activitate a companiei, dar și participarea la proiecte grandioase precum construirea aeroportului Vnukovo din Moscova sunt o dovadă a profesionismului echipei. INAMSTRO a ajuns și în România unde a reușit să construiască un ansamblu rezidențial pe Aleea Mihai Sadoveanu.

0
3090

Ansamblul rezidențial Aleea Mihail Sadoveanu este destinat persoanelor care doresc o locuință la un standard înalt din punct de vedere al arhitecturii și calității construcției. Caracteristicile arhitecturale clasice, realizate prin tehnologii moderne și amplasarea în mijlocul naturii oferă garanția de confort, liniște și armonie. Proiectul Aleea Mihail Sadoveanu beneficiază de o vedere minunată asupra spațiilor verzi ce se găsesc în imediata vecinătate. Apartamentele spațioase, ultramoderne sunt concepute pentru a oferi un nivel crescut de funcționalitate și utilitate a spațiului. Apartamentele din acest proiect se află departe de ritmul alert al societății moderne și sunt locul ideal de contemplare, relaxare și liniște. Totodată accesul către orice parte a orașului se poate realiza foarte ușor. Proiectul Aleea Mihail Sadoveanu este combinația unică dintre construcția de calitate, designul elegant și locația excelentă.

„Noi suntem o companie de construcție care avem un istoric în spate. Mai întâi am început în câteva țări precum Rusia sau Iugoslavia. După care am revenit acasă în Republica Moldova unde am acumulat o experiență de 13 ani de zile și am construit foarte multe blocuri și avem foarte multe proiecte în dezvoltare. Noi am decis să ne extindem și pe piața europeană. Am decis să începem de la Iași și asta pentru că e al doilea oraș ca mărime în România și este aproape de Republica Moldova. Iașul este un oraș destul de aglomerat și am decis să începem aici unde este loc pe piață. Am găsit terenul potrivit și ne-am gândit că primul proiect ar trebui să fie ceva foarte special, în primul rând să ne reprezinte la fel ca și în Republica Moldova. Noi realizăm lucrurile cât mai stilat, mai elegant, luxos și extrem de calitativ. Prin asta argumentăm și prețurile noastre cu toate că ele de obicei sunt foarte aproape de prețurile pieței. Am venit în România, am făcut proiectul potrivit, am ales un design special care să difere total de ceea ce se construiește în România și am început treaba. Am pornit un proiect care este format dintr-un bloc locativ cu două scări. Este un proiect de aproximativ 10.000 metri pătrați, ceea ce ar include aproximativ 120 de apartamente plus spații comerciale, parcări subterane, parcări supraterane, boxe s.a.m.d.”, a declarat Anatolie Gherciu, director general INAMSTRO România.

„Investim în calitate și oferim siguranță”

După o analiză amplă a pieții din România, reprezentanții INAMSTRO au decis să construiască la Iași blocuri cu un stil aparte, ceea ce nu s-a făcut până acum pe piața dezvoltatorilor.

„Am analizat atât piața din București, cât și din Iași și am observat că blocurile sunt făcute cu geamuri destul de mici, ceea ce la noi nu există așa ceva. Noi începem cu geamuri destul de mari până la unele camere unde se ajunge ca tot peretele să fie făcut din sticlă. Astfel reușim să oferim un stil aparte, ceea ce ne reprezintă pe noi. În plus se vede frumos pe dinafară și luminos înăuntru. Dacă vrei să te ascunzi de soare poți, dar să îl tragi în casă nu prea se poate, de asta este și bine să avem geamuri mari. Ca tip de construcție, la noi planșeul este mult mai gros decât cel care se practică. În general în toate construcțiile s-a folosit cam cu 30 % mai mult beton și mai mult fier, ceea ce oferă o rezistență deosebită la structură. Noi am mers pe ideea de a folosi pardoseala caldă, ceea ce este un plus. Am pus geamuri mari, termopanele sunt în trei rânduri de sticlă cu cinci camere. Nu economisiți pe preț, mai important este să alegeți calitativ și în timp o să se argumenteze prețul”, a mai precizat Anatolie Gherciu, director general INAMSTRO România.

Cele mai confortabile și durabile centre rezidențiale

Pasiunea pentru arhitectură, îmbinată cu cele mai avansate tehnologii, cu o calitate înaltă a lucrărilor sunt valorile principale ale echipei INAMSTRO.

„Compania noastră are un stil aparte, am încercat să ne diferențiem prin calitate, eleganţă, lux. Noi încercăm mereu să punem accent pe calitate, pe design, amenajări. Noi ne-am propus pentru clienții noștri să le oferim tot confortul. Nu doar apartamentele sunt amenajate în interior, ci avem în vedere și exteriorul, dar și spațiul comun folosit de clienți, iar totul să fie reprezentativ”, a precizat Anatolie Gherciu, director general INAMSTRO România.

INAMSTRO –  o experiență de 13 ani

În cei 13 ani de experiență compania INAMSTRO din Republica Moldova a reușit să construiască aproximativ zece proiecte ample și nu se va opri aici.

„Compania a fost înființată în 2006 și activează în Republica Moldova unde avem aproximativ zece proiecte mari în ziua de astăzi. Noi suntem firmă de top în Republica Moldova și de asta am decis să cucerim și alte pieți pentru că dormi să ne dezvoltăm și să oferim tuturor proiectele noastre unice. Momentan construim doar în Iași, dar suntem şi în căutarea altor proiecte din alte orașe ale României, cum ar fi București, Brașov, Cluj, Timișoara”, a anunţat Anatolie Gherciu, director general INAMSTRO România.

Istoric firmă

2006 – fondarea companiei Inamstro.

Tot în 2006, Inamstro, construiește o rețea de stații PECO Lukoil în Iugoslavia.

Kazakstan 2006 – construcția stațiilor PECO Kaz-Trans-Gaz.2006-2007 – Parteneriat cu AGT în reconstrucția stației de pompare și compresare a gazului pentru compania Kaztransgaz.

Macat, regiunea Atirau, R. Kazatransgas. (recunstrucția capitală) 2007 – orașul Almata, Kazakstan, construcția Royal Park, antreprenor general Codest, Italia.

2007-2008 – Moscova, terminalul nr. 2, Vnukova, construcția fațadei din sticlă.

2009 – Chișinău, lansarea proiectului Valea Morilor, complex locativ alcătuit din 3 blocuri C-1, C-2 si C-3 asupra primului bloc C-1 încep lucrările.

2010-2011 – Valea Morilor, continuarea construcției complexului și lansarea construcției asupra blocurilor C-2 si C-3.

2013 – s-a început construcția blocului locativ de pe strada Ștefan Neagă 67, cu 11 etaje, 3 scări, peste 150 de apartamente. A fost dat în exploatare în primăvara anului 2015. Paralel, tot în 2013 se începe construcția blocului locativ de pe str. Ion Creangă 58, cu 10 etaje, parcare subterană și spații comerciale.

2014 – s-a început construcția blocului de pe str. Aleco Russo 9. Paralel începe construcția blocului de pe str. Milano 1.
Pe parcursul ultimilor 4 ani, SC Inamstro a participat la toate expozițiile imobiliare lansând proiecte noi și totodată a respectat ritmurile de construcție a tuturor obiectivelor.

Anatolie Gherciu, manager INAMSTRO în România la 24 de ani

În România, firma INAMSTRO este condusă de Anatolie Gherciu. Directorul general este din Republica Moldova, are doar 24 de ani și este convins că proiectele începute în România sunt un real succes. Anatolie Gherciu a început să își dedice timpul firmei INAMSTRO încă din copilărie, fiind fascinat de domeniul construcțiilor.

 

„Eu sunt administratorul companiei aici în Iași. De la 12 ani cunosc bine compania și de asta mă și mândresc ca astăzi să reprezint această companie. Am studii economice făcute în Republica Moldova și nu m-am oprit doar la asta, sunt și eu în dezvoltare, încep studii noi și aici în România și m-am orientat spre domeniul juridic și administrativ. Chiar dacă pentru mulți par prea tânăr pentru responsabilitățile mele, eu zic că din contră, mie îmi este mult mai ușor pentru că sunt tânăr și mi se dă mult mai ușor decât cuiva care este mult mai în vârstă. Eu acum pot învăța mult mai ușor toate lucrurile față de un om de 50 de ani. Îmi dedic tot timpul muncii și asta mă face să îmi doresc mai mult pentru că știu că pot și vârsta mă ajută să percep cât mai bine lucrurile și să le concretizez cum trebuie”, a declarat Anatolie Gherciu, director general INAMSTRO România.

 

Un nou proiect – Complexul de Apartamente Zorilor

Reprezentanții INAMSTRO au început cel de-al doilea proiect în Iași, în zona Moara de Vânt.

„În Copou, proiectul nostru se finalizează în aproximativ două luni de zile, sunt pe ultima sută de metri și în procent de 90 % este gata. Următorul proiect este pe Strada Zorilor nr. 6 în Zona Tătărași, Moara de Vânt. Acolo o să avem cinci blocuri locative, facem două etape. Începem cu trei blocuri după care o să continuăm cu alte două. Suntem la prima etapă și suntem la nivelul doi cu betoanele. În Tătărași am ales o zonă foarte selectă, zona rezidențială unde sunt mai multe case. Este un plus mare faptul că acolo sunt doar case, iar complexul nostru o să fie unul unic în acea zonă”, a mai menționat Anatolie Gherciu, director general INAMSTRO România.

Casa ta, pentru tine și familia ta

INAMSTRO îmbină cu succes o vastă experiență în construirea de imobile cu pasiunea pentru domeniu și sârguința specifică perfecționiștilor.
De la obiecte industriale de complexitate sporită, până la complexe locative confortabile, unde fiecare se simte cu adevărat acasă, compania de construcții INAMSTRO se poate mândri cu multiple proiecte finalizate cu succes în 4 țări. Aria geografică extinsă de activitate a companiei, dar și participarea la proiecte grandioase precum construcția aeroportului Vnukovo din Moscova sunt o dovadă a profesionismului echipei noastre.

 

3 2 votes
Article Rating


Articolul precedentEXCLUSIV! Primaria a emis cea mai scumpă autorizație de construire din istoria Iașului. Proiectul vizat este cel mai mare din Iași
Articolul următorÎn bucătărie cu Luminiţa Munteanu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments