Părinții Alexandrei Măceșanu nu vor daune morale: „Nu punem preţ pe viaţa Alexandrei”

Poliția Caracal îi audiază joi pe părinții Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani din comuna Dobrosloveni despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o.

0
81

Părinții Alexandrei Măceșanu le-au spus anchetatorilor că nu vor să se constituie parte civilă în dosar, au precizat surse judiciare pentru Mediafax. Aceștia au mărturisit că nu vor bani de pe urma unei tragedii, conform stirile kanal D. „Nu punem preţ pe viaţa Alexandrei”

La sediul Poliției Caracal se află și Gheorghe Dincă, împreună cu un avocat, pentru realizarea percheziției informatice. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum şi aparatul de fotografiat şi laptopul, ridicate din casa acestuia. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Mediafax că părinții Alexandrei Măceșanu sunt audiați astăzi la sediul Poliției din Caracal.

Anchetatorii vor să refacă întreg traseul din ziua în care a fost răpită Alexandra. Părinții fetei de 15 ani sunt întrebați și dacă vor să se se constituie parte civilă în acest dosar. Cât despre principalul suspect în cazul crimei, Gheorghe Dincă participă astăzi la percheziția informatică, împreună cu avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele, aparatul de fotografiat și laptopul, obiecte pe care le-au ridicat din casa lui Dincă.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂlibertatea.ro
Articolul precedentCe automate comerciale vor trebui să emită bonuri fiscale
Articolul următorLiviu Dragnea contestă din închisoare alegerea Vioricăi Dăncilă ca președinte PSD
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments