Cu Egros Iaşi te pregăteşti cu premii pentru un an de nota 10

În perioada 26 august – 29 septembrie 2019 Egros Shopping Iasi organizează o campanie promoțională de fidelizare a clienților complexului. Toți vizitatorii care fac cumpărături de minim 5 lei pe un singur bon fiscal, în cadrul Egros Shopping Iași în perioada campaniei, pot câștiga un voucher de cumpărături pe oră, cu o valoare maximă de 150 lei TVA inclus.

0
54

Atât câștigătorul cât și voucherele oferite ca premiu, vor fi desemnate prin tragere la sorți, din oră în oră, de către comisia de premiere aflată în cadrul complexului, fiecare participant putând fi desemnat o singură dată câștigător pe toată durata de desfășurare a campaniei.

Vor fi oferite în total 265 de tichete valorice: 50 tichete valorice de 150 lei TVA inclus, 100 tichete valorice de 100 lei TVA inclus, 115 tichete valorice de 50 lei TVA inclus.

Se vor acorda prin tragere la sorți 8 premii zilnice (câte un premiu în fiecare oră în intervalul 10-17 inclusiv, de luni până sâmbătă) și 5 premii duminica (câte un premiu în fiecare oră în intervalul 10-14 inclusiv). Persoana desemnată de Egros Shopping Iași va extrage în fiecare oră numărul culoarului, numărul standului și valoarea premiului oferit.

Valoarea totală a premiilor se ridică la 23.250 lei TVA inclus.

Regulamentul promoției poate fi consultat in locație sau pe www.egros.ro.

Complexul comercial Egros Shopping Iași, este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei valoarea totală a investiției fiind de peste 12 milioane de euro.

Egros este un concept de centru comercial unde toți vizitatorii pot găsii aproape tot ceea ce își doresc. Cu peste 800 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și până la 200 de metri pătrați cumpărătorii pot alege din nenumărate categorii de produse disponibile: de la marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, papetărie, pana la accesorii pentru petrecere, accesorii GSM, farmacii si mobila. In plus, daca obosești te poți odihni in zona Food. Ai la dispoziție schimb valutar, atelier de retuș, bancomat sau un loc unde poți sa iți schimbi coafura.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse la prețuri accesibile, în spații modern amenajate, care garantează confortul unei experiențe de shopping.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentKlaus Iohannis a vorbit la telefon cu premierul britanic Boris Johnson. Iata ce au discutat
Articolul următorSPAȚII SECURIZATE PENTRU PARCAREA BICICLETELOR, AMENAJATE ÎN ANSAMBLUL PALAS
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments