Se dă startul Raliului Iașului

0
140

Săptămână plină de adrenaliă la Iași. Mai sunt doar două zile până la începerea celei de-a 35-a ediție a Raliului Iașului. Timp de trei zile cei care sunt îndrăgostiți de motoare și mașini se vor putea bucura de probele speciale pregătite de organizatori.

“Pregătirile pentru cea de 35-a etapă a Raliului Iașului 2019 au început anul trecut pe 8 septembrie. La fel anul acesta la fel pentru ediția de la anu am început deja de o lună pregătirile, am discutat cu partenerii noștrii. Dacă am reușit să salvăm ediția dim 2019 trebuie să ne gândim și la cea din 2020 care ține foarte mult de realizările de anul acesta și de parteneriatele încheiate anul acesta și sperăm să iasă la fel ca anul acesta, să iasă o ediție din ce în ce mai bună, mai frumoasă și mai devreme acasă. Probele de anul acesta sunt după același tipar ca și anul trecut, din lipsa bugetelor sau a celor alocate târziu nu ne-am permis să facem nici cea mai mică modificare în programul de desfășurare. Surprize vor fi, vom face pentru publicul spectator. Bugetul am încercat să îl ținem în limita cheltuielilor, vorbim de un buget care se ridică la 70.000 de euro. Chiar dacă suntem unul dintre cele mai sărace raliuri din țară, noi suntem cel mai bun raliu și sperăm și anum acesta să fim tot la fel cel mai bun sau măcar în top 3.”, a declarat director marketing Raliul Iașului, Dan Avătăjiței.

Anul acesta probele speciale vor fi la Cioca BocaMădârjacPăun și Dobrovăț. Iar superspeciala va avea loc în zona Râpa Galbenă. Un eveniment organizat de XS Motorsport Iași cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

„Am să încep mulțumind companiei Cotnari care ne-a fost parteneri atâția ani de zile și care a reușit să facă să supraviețuiască acest eveniment. A făcut ce a putut, când o să aibă vremuri mai bune probabil că o să o ia de la capăt și primește mulțumirile mele publice pentru toata contribuția pentru acest eveniment. Ne-am propus după vestea că se retage compania Cotnari nu vom opri acest eveniment pentru că a reușit să pună Iașul pe harta automobilismului românesc și chiar la nivel european, mai ales că în ultima perioadă am reușit să punctăm cele mai înalte poziții la organizare și să aducem strălucirea orașului nostru peste tot în lume. Vreau să le mulțumesc și celorlați parteneri care au rămas atașați de acest eveniment al Iașului cu sigur dorința de ai avea cu noi și pentru anii care urmează. Sunt convins că frumusețea competiției de la Iași va aduce din nou pe afișul evenimentului sponsorii pe care îi așteptăm de foarte multă vreme în sportul ieșean și sportul românesc. E un agrenaj destul de numeros care aduce alături de noi nu numai primăria municipiul Iași și Federația Română de Automobilism, e vorba de Inspectoratul de Jandarmi Iași alături de Poliția Locală, Inspectoratul Județean de Poliție și cărora le mulțumesc în vans pentru spijinul necontenit pe care ni l-au dat. Știți care este dorința mea cea mai mare, pe care o spun de fiecare dată și pe care o folosesc ca o rugăciune, să dea Dumnezeu să ajugă toți acasă bine și să nu pățească nimeni bimic la nimic la niciuna dintre probe, să nu se accidenteze, să ajungă acasă cu bine.”, a declarat primarul municipiul Iași, Mihai Chirica.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentANALIZA! PREGATITI BAGAJELE! Romanii calatoresc cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna
Articolul următorFOTO Compania ieşeană IULIUS a inaugurat la Timişoara al doilea proiect mixt din portofoliu, după Palas Iaşi, în valoare de 442 milioane de euro
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments