Află care sunt previziunile pentru această toamnă!

Primul interval al lunii septembrie este benefic pentru că ne va ajuta să știm ce vrem de la viață și să ducem la bun sfârșit niște proiecte pe care noi le avem în gând și ni le propunem să ni le manifestăm încă din 2017. Astrologul Adelina Banu spune că luna septembrie va fi o perioadă a schimbărilor, favorabilă pentru toate zodiile.

0
546
horoscop

Berbec

Prima parte a lunii septembrie între 1-19 septembrie, nativii din Berbec se vor focusa pe carieră, pe bani, pe schimbare, pe un nou punct de vedere profesional. Tot ceea ce se construiește în această perioadă este de folos acestor nativi pentru următorii 19 ani pentru partea de relansare profesională. Există posibilitatea prin prisma locului de muncă, până în 19 septembrie să se schimbe și domiciliul. După această dată, Marte, guvernatorul lor intră în casa căsătoriei, a alianțelor și nativii Berbec până la finele lunii septembrie se vor focusa pe alianțe. Vor relansa sfera afectivă și de ce nu, vor intra în relații de dragoste, vor oficializa relații.

Taur

Între 1-19 septembrie iubirea este pe primul loc. Aici vorbim de declarații de dragoste din partea partenerului de vești bune din partea copiilor sau este posibil ca femeile Taur să rămână însărcinate. Să dea un restart relației de cuplu, aici includem și posibilitatea de achiziționare a unei locuințe și a unui automobil. Vin foarte multe investiții în familie. Nativii Taur fac rost de mai mulți bani în septembrie pentru că această sferă financiară este pe planul al doilea și vor căuta mai multe mijloace prin care să se relanseze. După 19 septembrie, Taurii se vor duce mai mult pe aspectul fizic, există posibilitatea în jurul datei de 19 să apară și conflicte la locul de muncă generate de un coleg și Taurii să își revină mai apoi.

Gemeni

Prima parte a lunii septembrie aduce proiecte noi în ceea ce privește locuința , familia, investițiile pe termen lung. De aceea, nativii Gemeni care au bani puși deoparte vor lua în calcul posibilitatea achiziționării unor bunuri sau dacă nu s-au certat cu rudele în ultima perioadă să ia în calcul ideea de a-și cere drepturile. Aici vorbim de o sentință în cazul unei moșteniri, a unui proces deci se schimbă foarte multe lucruri în tot ceea ce înseamnă patrimoniu. După 19 septembrie până în jurul datei de 23 , nativii Gemeni iau în calcul posibilitatea de a căuta iubirea în alte locuri. De a primi oferte din exterior, de a ceda unor tentații ce sunt în actualitate de ceva timp. De pe 23 septembrie până la finele lunii septembrie, Gemenii vor căuta explicații la aceste noi sentințe pe partea sentimentală. Vor afla secrete despre copii, e posibil să afle despre relații ciudate de anturaj, probleme cu legea, relații sentimentale care nu funcționează. Ei trebuie să se focuseze pe liniștea interioară.

Rac

În prima parte a lunii, Racii se vor duce mai mult pe partea de călătorii, de discuții cu persoane noi ce le vor propune nativilor Rac o colaborare din care să facă rost de mai mulți bani după data de 19 respectiv 23 septembrie. Pe plan sentimental, luna septembrie este dificilă pentru nativii Rac pentru că se vor spune foarte multe cuvinte grele, să îi facă pe nativii Rac să creadă că au locuit alături de un partener pe care nu îl cunosc. De asemenea, nativii Rac sunt predispuși să dea curs unor relații de infidelitate care să îi scoată din problemele de zi cu zi. Zile favorabile pentru luna septembrie 6, 9, 15, 18, 29.

Leu

În prima parte a lunii, până pe data de 23 septembrie cum Soarele intră în semnul Balanță, vor avea parte de schimbări sau fluctuații financiare. Banii sunt pe primul loc. Banii vor veni prin alte surse, prin alte persoane, printr-un mijloc nou de a-i procura întrucât Saturn și Pluto își revin. Tot ceea ce au construit nativii Leu din luna aprilie 2019 până în prezent se pare că nu va mai funcționa. Vor avea nevoie de ceva nou prin care să se relanseze și să îi ajute să iasă la suprafață. După 23 septembrie până la finele lunii septembrie aș zice că Leii se vor duce mai mult pe relaxare, pe sfaturi de la cei din jur. Pot să comunice sau să semneze un contract cu cineva cu care nativul Leu să îl simtă prieten. Este o perioadă favorabilă 2, 17, 23 și 29 septembrie.

Fecioară

Este vedeta acestei toamne și va merge pe principiul totul sau nimic, mai ales în sectorul iubire. De aceea, persoanele singure sunt predispuse să se îndrăgostească, să intre în relații pe termen lung, să dea curs unor proiecte din străinătate și chiar să își mute domiciliul în străinătate. Toate schimbările în Fecioară vin din perspectiva iubirii. În partea a doua a lunii, Fecioara este focusată pe bani. Are tendința de a-i cheltui foarte mult până pe 23 septembrie, până în 28 octombrie va căuta metode prin care să se reinventeze financiar, posibil prin persoane noi. Cel mai posibil de sex opus, care să îi avantajeze. Pe partea de sănătate, este recomandat ca în această lună să fie mai atenți la sistemul imunitar pentru că partea de digestie poate să aducă probleme. Zile favorabile 3, 17, 28 septembrie.

Balanță

Între 1-23 septembrie vor trece prin situații dificile de înțeles din punct de vedere emoțional. Foarte multe probleme sau situații care s-au adunat în ultimele luni, vor reveni în viața nativilor Balanță și s-ar putea să îi destabilizeze moral și spiritual. De aceea vor căuta pacea sufletească, se vor îndrepta spre spiritualitate, spre credință, spre meditație. Persoane care să le dea un nou start în viața lor. După 19 septembrie până pe 23 pot să apară probleme de sănătate cu o persoană din familie. Acum pot fi probleme de la o moștenire certă sau pot să fie probleme de sănătate. Cert este că Balanțele își vor da seama cât de importante sunt rudele în viața lor iar după 23 septembrie până pe 30 septembrie totul ține de bunuri, de investiții, sunt pe primul loc. Cel mai probabil vor lua decizii fără a se consulta cu partenerul tocmai de aceea pot să apară și certuri de pe urma acestor idei neașteptate în viața Balanțelor.

Scorpion

Prima parte a lunii septembrie tot ceea ce ține de drumuri, deplasări, contracte, primiri, examene, vor aduce oportunități și persoane noi în viața nativilor Scorpion. Este posibil să aducă și vești despre persoanele din viața nativilor. Există posibilitatea ca o sumă de bani să intre în portofelul lor după 19 septembrie de pe urma unui comision sau a unei intermedieri sau a unei situații neașteptate care apare tocmai pentru a-i stabiliza din punct de vedere economic. Recomandarea pentru Scorpioni e să nu dea bani cu împrumut în această lună pentru că există pericol de pierderi iar după 23 septembrie până la finele lunii se vor duce mai mult pe partea de sănătate, de introspecție. Vor conștientiza că nu mai este rost să spună ceea ce gândesc sau nu se vor mai deschide față de toată lumea. Își vor îmbunătăți cercul apropiat de prieteni. Pe plan sentimental, Scorpionii vor iubi mai mult, se vor apropia mai mult de partener, vor face declarații de dragoste, vor aduce pe lume un copil sau se oficializează relația. La mijloc sunt multe suspiciuni, multe bănuieli. Scorpionii au suspiciunea că sunt mințiți în această perioadă. Zile favorabile 1, 7,13, 21, 30 septembrie.

Săgetător

Este o lună bună pentru acești nativi pentru că îl au pe Jupiter în cea mai puternică poziție a sa. Până pe 23 septembrie, Săgetătorii se vor focusa pe carieră, pe bani pe reputație, pe imaginație vor stabili noi alianțe de pe care să le vină bani. De pe 19 până pe 30 septembrie aș zice că toată energia se va duce pe iubire, dragoste, pe copii. Nativii Săgetători care sunt singuri se pot îndrăgosti în această perioadă, să iasă din zona de confort, să aibă parte de multe schimbări benefice. Pe partea de sănătate le recomand ca după 27 septembrie să fie foarte atenți la tot ce înseamnă exagerări, cel mai probabil dependențele pot să destabilizeze sistemul imunitar și sistemul nervos.

Capricorn

Se vor duce pe investigații și poate medicale, mentale și tot ceea ce înseamnă suflet întrucât vor să se documenteze la o anumită situație cu un anumit conflict interior din viața lor. De aceea, Capricornii vor avea parte de multe revelații. Vor simți că își revin, vor mai mulți de la viață, se simt susținuți de apropiați. După 23 septembrie Soarele intră în Casa Carierei, iar Capricornii vor trece peste cadavre și vor lua decizii radicale, nu își vor mai face milă de cei din jur. De aceea, succesul va fi garantat. Ei ştiu ce vor să schimbe în viața lor. Aici vorbim și de partea sentimentală. Există predispoziția ca nativii Capricorn să rupă relații în această lună, cel mai probabil pe 19 septembrie.

Vărsător

Pentru ei, luna septembrie 2019 aduce o relansare a planului financiar. Banii primiți vor fi în prim plan mai ales că nativii Vărsători au multe așteptări de la prieteni, de la persoane apropiate. Se vor simți singuri între 1-14 septembrie demoralizați, din cauza unor situații din viața lor, să își dea seama că timpul este nemilos cu ei, că au pierdut ceva și că trebuie să revină la realitate. După 19 septembrie până în 30 septembrie Vărsătorii vor învăța să gândească rațional, să nu se mai implice emoțional mai ales în relațiile sentimentale în care suferă și să devină mai reci. Pe partea de sănătate le recomandăm să evite tot ceea ce înseamnă exces că este de alimente, că este de medicamente, întrucât pot să aibă tot felul de atacuri de panică.

Pești

Prima parte a lunii septembrie aduce multă iubire, multă pasiune, dragoste, sentimente profunde, posibil să apară o oficializare să apară un moment de dragoste la prima vedere, urmând ca după data de 19 septembrie să fiți mai raționali și să vă focusați pe ceea ce înseamnă carieră. Această lună este un nou pas spre viitor, vă dați seama că meritați mai mult, că tot ceea ce ați trăit voi în ultimii ani știți să vă mulțumiți cu ceea ce aveți. După 23 septembrie, nativii Pești se vor duce mai mult pe stima de sine, pe prietenii pe legarea unor alianțe noi care să îi avantajeze profesional la un moment dat.

Astrolog: Adelina Banu

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Articolul precedentFOTO Compania ieşeană IULIUS a inaugurat la Timişoara al doilea proiect mixt din portofoliu, după Palas Iaşi, în valoare de 442 milioane de euro
Articolul următorMesaj de tip RO ALERT la Iasi. COD GALBEN DE INUNDATII
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments