Program special pentru copii pentru luna septembrie la Ateneul Național Iași

0
157

Cu mult entuziasm și dedicare, echipa Ateneului Național din Iași propune pentru luna septembrie un program cultural-artistic pentru copii, tineri și adulți, gândit atât pentru spațiile convenționale, cât, mai ales, pentru cele neconvenționale.

 

Păstrând tradiția lunii Răpciune, Ateneul aduce teatrul mai aproape de ieșeni cu cea de-a treia ediție a proiectului „Ateneul în oraș”! Anul acesta 22 de spații publice vor fi animate de actorii Ateneului din Iași, cu spectacole de teatru, pentru cei mici și cei mari!

 

Joi, 12 Septembrie, Vali Boghean Band vă dă întâlnire în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, începând cu ora 19.30. Îndrăgita trupă din Chișinău revine la Ateneul Naţional din Iaşi, cu un recital live inedit! Biletele sunt disponibile la Ateneul Național din Iaşi și Librăria Humanitas (Piața Unirii).

 

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019, începând cu ora 19.00, tot în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului ieșean vă invităm la spectacolul de teatru „Doi pe-o bancă”, în regia lui Cătălin Cucu.

În perioada 20-22 Septembrie ieşenii sunt invitaţi la „Festivalul Străzii Lăpușneanu”, un proiect prin care va fi animată vechea „Uliță Sârbească” cu muzică live, concerte pentru toate gusturile, spectacole de teatru, concursuri, expoziții de fotografie, cinema în aer liber, târg de meșteșuguri, târg de antichități și multe alte surprize realizate de comunitatea care activează în zona străzii Lăpușneanu. Programul festivalului va fi 10.00 – 22.00 în fiecare zi, fiind adaptat pentru toate categoriile de vârstă!

 

Și chiar dacă Ateneul Naţional şi-a propus o lună foarte bogată în activități culturale, instituţia culturală nu uită nici de importanța mediului înconjurător! Astfel, va face un pas important în această direcție invitând toţi ieşenii să se alăture campaniei #AdoptăUnTei.

La final de lună, pe 29 Septembrie, de la ora 19:00, va fi dat oficial startul Stagiunii Teatrale 2019-2020, prin invitarea publicului la îndrăgita piesă de teatru „Take, Ianke și Cadîr”, regia Ion Sapdaru, care, până în prezent, a cucerit peste 5.000 de spectatori din întreaga țară.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAdrenalina si spectacol! Vali Porcisteanu a castigat Raliul Iasului, dupa o cursa epica!
Articolul următorHoroscop special: Horoscopul TOAMNEI 2019. Ce aduce zodiilor un sezon intens astral?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments