„Eu îi voi alege pe românii plecați în afara granițelor! Îi aștept acasă să reclădim o țară demnă și condusă de oameni responsabili!” – Mihai Chirica, primarul municipiului Iași

O postare a Silviei Dumitrache, președinte al Associazione Donne Romene in Italia-Adri în Italia, confirmă iadul prin care trec românii plecați la muncă în străinătate – “Exportul nu s-a oprit niciodată”!

0
88

„Interviul meu @ Osservatorio Balcani Caucaso Transeuropa este valabil si astazi ” totul incepe in #Romania „, ii spune lui Dumitrache, presedinte al Associazione Donne Romene in Italia-Adri, ” In Botosani, intr-una din cele mai inapoiati zone ale tarii , de unde femeile au început să emigreze în 2007., exodul nu s-a oprit niciodată. Se duc sa stranga rosii in #Italia, in #ragusa. Şi de multe ori pleacă fără să ştie cu ce se întâlnesc. Ce este mai trist este ca chiar si atunci cand unii dintre ei pot scapa din acel iad, mereu se termina sa se intoarca, fortat cumva de spirala datoriilor, de la vecini la care a cerut un imprumut, si ca il imping sa plece din nou Pentru a-și primi banii înapoi „. #gangmaster #exploatare#schiavitùmoderna #carne”, a precizat Silvia Dumitrache pe pagina de Facebook.

 

 

“Din păcate am avut dreptate”

Un subiect atins și de primarul municipiului Iași, Mihai Chirica și confirmat chiar de către președintele Associazione Donne Romene in Italia-Adri, Silvia Dumitrache.

„Din păcate am avut dreptate – după dezasamblarea PSD din pricina cabinetelor Dragnea, România a fost aruncată la marginea continentului european din cauza politicilor de reforma a justiției. Iată că dezastrul continuă și peste hotare. O salut pe doamna Silvia Dumitrache pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume. Provocăm toți românii la o analiză foarte atentă: mai avem nevoie de cei care au condus România în această situație dezastruoasă sau avem nevoie de milioanele de români care au părăsit țara și își continuă suferința în străinătate? Eu îi voi alege pe românii plecați în afara granițelor! Îi aștept acasă să reclădim o țară demnă și condusă de oameni responsabili!”, a precizat primarul muicipiul Iași, Mihai Chirica.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments