Reacție agresivă a Vioricăi Dăncilă după pierderea majorității în Parlament: Rămâneți o adunătură de interese. V-ați arătat micimea, ipocrizia și comoditatea. Nimeni nu vă mai crede că sunteți în stare să guvernați țara

Viorica Dăncilă a făcut declarații de presă miercuri seară, după ce PSD a pierdut majoritatea în Parlament în timpul dezbaterilor despre programarea moțiunii de cenzură. Dăncilă a avut reacții dure la adresa Opoziției pe care a numit-o ”adunătură de interese” care a demonstrat că nu are majoritate, deși ordinea de zi propusă de PSD a fost respinsă.

0
71

Opoziția a reușit să preia majoritatea în plen cu ajutorul câtorva social-democrați, printre care și Paul Stănescu, principalul rival al premierului în PSD. Principalele declarații ale Vioricăi Dăncilă:

  • Am avut surpriza de a constata că Opoziția fuge de propria moțiune. Singurul lucru pe care cei din Opoziție au reușit să-l demonstreze este că nu au numărul de voturi necesare pentru moțiune. O demonstrează cele 194 de voturi exprimate astăzi în Parlament.
  • Nu PSD trebuie să adune voturi. Opoziția trebuie să își asigure 233 de voturi împotriva acestui guvern și adevărul este că nu există aceste voturi.
  • Această tărăganare a votului chiar de către semnatarii ei arată cât de mult își doresc să ajungă la guvernare. Să înțelegem că pentru parlamentarii Opoziției România nu se reconstruiește în weekend?
  • Este prea mare deranjul să sacrifice o zi de sâmbătă pentru votul despre care spun că și-l doresc atât de tare? Nu sunt cei de la PNL cei care voiau să se lucreze și sâmbăta?
  • Este uluitoare ipocrizia parlamentarilor Opoziției și de-a dreptul îngrijorătoare atitudinea cu care tratează acest act, o atitudine de oameni politici amatori care se joacă de-a moțiunea.
  • Atitudine plină de dispreț față de propriul electorat. Să se uite în ochii votanților și să le spună că în weekend nu mișcă un deget pentru a decide soarta țării. Nimeni nu vă mai poate crede că vă doriți sau că sunteți în stare să guvernați această țară.
  • V-ați arătat micimea, ipocrizia și comoditatea. că sunteți neserioși și comozi. Este rușinos și este împotriva intereselor țării să mențineți această stare de instabilitate în care românii au de suferit.
  • Rămâneți aceeași adunătură de interese.
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments