Hai la Veranda! Restaurantul cu trei zone speciale

La începutul lunii decembrie, la Iași se va deschide cel mai modern restaurant.

0
7091

Un loc unde vă puteți bucura de trei săli cu atmosferă diferită, trei bucătării cu mâncăruri speciale și o terasă de unde puteți privi Iașul de sus. Este vorba despre restaurantul Veranda, un local gândit și realizat într-u mod cu totul special, unde clienții se pot bucura de mâncare japoneză, o zonă VIP, muzică live, unde bucătarii vor găti în fața dumneavoastră. Gândit până la ultimul detaliu printr-un design original, cu specialitate,  cu mobilier modern, decorațiuni handmade, bucătărie de ultimă generație și cu meniuri speciale în care o să găsiți cele mai delicioase rețete, dar și un meniu autentic de cocktailuri, Veranda vă pune la dispoziție un restaurant de top la cel de-al III-lea etaj al Halei Centrale.

 

„Vom deschide la începutul lunii decembrie un restaurant, după părerea mea de top, în care am muncit ultimele șase luni. Noul restaurant va avea o sală foarte aerisită, doar cu geamuri de sticlă de jur împrejur, de sus până jos. Vorbim de o sală de peste 700 de metri, fără bucătărie, fără grupurile sanitare. Vor fi șase sute de metri pătrați amenajați special, cu un bar imens care este dotat cu tot ce înseamnă mașinării de ultimă generație de pe piață. Vom avea o carte de cocktailuri. O scenă care este făcută special, cu o treaptă mai înaltă, care va avea tot confortul necesar și unde va putea cânta orice fel de formație. Vorbim de un mobilier bine ales, de top, lemn masiv pe partea de sală, dar avem și partea de piatră. Am ținut foarte mult și la lumini, din toate unghiurile vom avea lumini și în toarte părțile. Vom avea iluminare specifică pentru dimineață, pentru micul dejun, pentru amiază și, normal, de seară târzie unde va fi cu DJ, live music, stele. Cel mai deosebit va fi momentul de live cooking, adică bucătarii vor găti în fața clienților”, a explicat Vlad Cojocaru, administrator restaurant Veranda.

 

 

Veranda – Restaurantul cu trei zone speciale

 

Veranda vine cu noutăți și aduce pe piața ieșeană bucătăria japoneză într-un decor ales cu atenție. Restaurantul japonez va fi una dintre cele trei zone ale Verandei.

 

„Cei 600 de metri pătrați sunt împărțiți în trei zone. Zona de sushi este un restaurant japonez care va avea la bază o chestie mai specială, gen diferite tipuri de pește, făcute după rețete japoneze, tăițeii speciali din orez care vor fi dați prin tigaie în stil japonez, rolele care și ele vor fi făcute și amenajate pe un plating special. Avem un decor unde o să te simți ca în inima Japoniei, de la păsări pe tavan, la picturi cu o fată japoneză, cu mobilier specific negru stil japonez. Am folosit nuanțe mai pronunțate. Este unicul restaurant cu specific japonez care este de fapt în Iași. Cea de-a doua sală va fi una de VIP care dispune de un spațiu unde vor putea fi de la 40 la 60 de persoane, special amenajat pentru petreceri private, unde poți organiza orice eveniment alături de cei dragi în intimitate. Contează în ziua de astăzi să vii cu echipa ta, prietenii tăi, să stai în intimitate, să îți rezervi sala și să poți să te simți în largul tău. Vorbim de o sală specială de evenimente care va avea și o nuanță mai specială, cu lumini, tablouri, dulapuri de vinuri, iarăși mobilier de top. Avem și sala de bază care este dotată cu un bar imens, mare, mobilier special și vedere spre bucătăria deschisă care nu are nicio barieră între sală și bucătărie, nu este nici măcar sticlă și poți să vezi totul live cum se prepară orice mâncare pe care o comanzi. Restaurantul Veranda este dotat cu tot ce înseamnă echipamente de bucătărie de ultimă generație. Ca și exemplu cum este cuptorul pe cărbune, cuptoare profesionale italienești, plite cu inducție, inclusiv avem acces și la instalații speciale de gaz. Avem un cuptor de pizza unde vom dospi aluatul 48 de ore, cea autentică cu blat foarte subțire italienesc, nu uităm nici de carbonara cea autentică, un sortiment care prin oraș nu îl mai putem găsi, care nu conține smântână, ci numai gălbenuș de ou. Platingul va fi unul special, vom atrage atenția cu farfurii special alese, fiind dintr-un material deosebit”, a mai precizat Vlad Cojocaru, administrator restaurant Veranda.

 

Mâncare calitativă, design special într-o atmosferă deosebită

 

Veranda este restauratul care îți oferă confortul de a mânca la orice oră din zi, în funcție de programul pe care îl ai. Iar seara te poți relaxa într-o atmosferă cu un design special amenajat cu lumini și muzică live, unde bucătarii vor găti în fața clienților.

 

„Noi mergem pe un stil atipic. La amiază Veranda este un food court modern și asta pentru că vom aveam o servire în zona centrală, unde în jurul nostru avem birouri, bănci, instituții. Restaurantele a la carte sunt cam triste pe amiază, astfel vom merge pe o altă servire modernă unde vom avea vitrinele cu mâncarea deja pregătită și vom merge mai mult pe bucătăria românească, dar vom avea și anumite bucate pe care le vom aduce din Republica Moldova. Automat restaurantul Veranda se transformă după ora patru într-un restaurant a la carte care va avea la baza sa un meniu foarte deosebit, încercăm să fie cât mai optim, mai clar, vom avea o mâncarea mediteraneană, europeană. Vom aveam pizza și aici avem grijă ca aluatul să stea la dospit 48 de ore și va avea un blat foarte subțire italian, cu ingrediente necesare de calitate. Veranda va fi un restaurant de top și va fi practic unicul restaurantul care îți poate oferi mâncare calitativă, o atmosferă extraordinară, un design atât de bine gândit încât ai să dorești să te mai reîntorci la noi și asta pentru că este dotat cu foarte multe elemente hand made pe care nu le regăsești în alte restaurante. Pentru mine restaurantele din Iași sunt triste, sunt ceva clasic, standard. Eu nu am găsit un restaurant unde să mănânc și să zic wau și pentru decor și m-aș întoarce să îl mai văd încă o dată”, a încheiat Vlad Cojocaru, administrator restaurant Veranda.

 

Terasă de 1000 de metri pătrați

 

Avantajul restaurantului Veranda este faptul că este la ultimul etaj al clădirii și dispune de o panoramă frumoasă din toate cele trei zone care au acces separat în terasă. Pe timpul sezonului rece, aceasta va fi special amenajată pentru fumători, însă din primăvară la terasă se va găti live, iar grătarele vor fi un adevărat show. Simbolul restaurantului va fi un iepure. Veranda înseamnă o curte, o grădină, un spațiu special. Clienții vor avea în meniu și rețete special din carne de iepure.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTurneu încheiat cu succes
Articolul următorAnna Condurache, în paşi de dans din Rusia până la Iaşi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments