Blocurile noi, la mare căutare pentru confortul asigurat

Cel mai nou bloc de pe strada Han Tătar, din cartierul Tătărași va avea spații verzi, parcări subterane și supraterane, spațiu de joacă pentru copii în apropiere. Un proiect care are în vedere dezvoltarea zonei, oferindu-le ieșenilor confortul de aa locui într-un bloc nou, care va fi construit conform standardelor europene, pe o suprafață de 2000 de metri pătrați. Dezvoltatorul și-a propus să ofere ieșenilor și nu numai, o locuință în care să ducă o viață în siguranță.

0
411

Bloc de șapte etaje

Primul lucru pe care l-a avut în vedere dezvoltatorul Daniel Niculiță a fost consolidarea blocului care va avea șapte etaje.

“În zona Tătărași, mai exact pe strada Han Tătar vom construi un singur bloc de șapte etaje. Vom avea și o consolidare de 200 de piloți care vor fi băgați în pământ 17 metri. Astfel, vom consolida și terenul din zonă. În plus pentru acest bloc de șapte etaje avem la dispoziție un teren de 2000 de metri pătrați. Și bineînțeles proiectul prevede și locuri de parcare, vom avea atât parcare subterană, cât și supraterană. Vom avea și spații verzi, exact cum le-am specificat în proiect. Noi ne-am propus să le oferim și oamenilor din zonă un bloc nou, construit la standarde europene, cu scări noi, lifturi noi, cu toate condițiile care sunt acum pe piață. Oamenii au nevoie de blocuri noi și asta pentru că trebuie să se gândească la viitorul copiilor lor cărora să le ofere confortul de a locui într-o casă modernă și un bloc în care să se simtă în siguranță”, a declarat dezvoltatorul Daniel Niculiță.

Parc de joacă pentru cei mici

În zonă, Primăria Municipiului Iași a amenajat un spațiu de joacă special destinat copiilor care locuiesc în împrejurimi. Este vorba despre un parc spațios, modern, unde cei mici se pot juca sub ochii părinților.

“În zona în care construim, mai exact pe strada Han Tătar este amenajat și un parc realizat de Primăria Municipiului Iași. Un loc spațios unde copiii se pot juca. În plus proiectul nostru este prevăzut cu spații verzi, iar acest lucru va aduce un plus zonei”, a încheiat omul de afaceri Daniel Niculiță.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments