2019, un an bun pentru Niculiţă

2019 a fost un an bun pentru piaţa imobiliară. Unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Iași, Daniel Niculiță a reușit să construiască ansambluri rezidențiale importante în oraș. A investit zeci de milioane de euro și a dezvoltat cele mai importante zone din Iași. Omul de afaceri Daniel Niculiță a avut în vedere atât construirea de străzi noi în cartierele realizate, dar și extinderea rețelelor de apă și canalizare. În plus, acesta a investit sute de mii de euro pentru consolidarea blocurilor. Proiecte care în doar un an de zile au reușit să fie puse la punct până la cel mai mic detaliu. Iar la bugetul orașului au ajuns sute de mii de euro drept taxe şi impozite din proiectele dezvoltatorului.

0
1817

Experiența dar și devotamentul de a construi și-au spus cuvântul în cazul dezvoltatorului Daniel Niculiță. În 2019 unul dintre cele mai importante proiecte ale Iașului din dealul Copoului a fost pornit de către omul de afaceri Daniel Niculiță. Lucrările la Copou Garden Residence au început ca la carte. Daniel Niculiță a cheltuit 300 de mii de euro doar pentru străzile de pe Aleea Sadoveanu. Cel mai serios proiect este un ansamblu rezidențial care va avea șapte blocuri cu o înălțime de zece etaje, subsol și demisol. Proiectul este construit pe un teren în suprafață de 35.000 mp, în care se vor regăsi 1.120 de apartamente, dar și 1.250 de locuri de parcare, spații verzi special amenajate, terenuri de sport, săli de fitnes, piscină, SPA şi spații comerciale. Iar subsolul și demisolul vor avea adăposturi pentru apărare civilă, dar și spații de depozitare.

”Trebuie să precizez că rețeaua de apă-canal este făcută fără autorizație și este mult subdimensionată. În plus, locuitorii din zonă au probleme din această cauză, iar Apavital refuză să preia rețeaua. Vom reface toată infrastructura de apă-canal conform proiectului autorizat de Apavital așa încât să fie la standardele corecte. Astfel, toți locuitorii din zonă se vor putea branșa la noua rețea fără niciun cost. Așa cum am promis am intervenit cu lucrări de modernizare la drumul de acces. Acum este practicabil, iar în final toate aceste căi de acces vor fi asfaltate. Sunt ani de zile de când locuitorii din zonă așteaptă rezolvarea acestor probleme și în curând toate vor intra pe făgașul normal” a precizat dezvoltatorul Daniel Niculiță.

Blocurile noi, la mare căutare

Un alt proiect al dezvoltatorului Daniel Niculiță este cel din Tătărași unde au și început lucrările. Cel mai nou bloc de pe strada Han Tătar, din cartierul Tătărași va avea spații verzi, parcări subterane și supraterane, spațiu de joacă pentru copii în apropiere. Un proiect care are în vedere dezvoltarea zonei, oferindu-le ieșenilor confortul de a locui într-un bloc nou, care va fi construit conform standardelor europene, pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. Dezvoltatorul și-a propus să ofere ieșenilor și nu numai, o locuință în care să ducă o viață în siguranță.

“În zona Tătărași, mai exact pe strada Han Tătar vom construi un singur bloc de șapte etaje. Vom avea și o consolidare de 200 de piloți care vor fi băgați în pământ 17 metri. Astfel, vom consolida și terenurile din zonă. În plus pentru acest bloc de șapte etaje avem la dispoziție un teren de 2.000 de metri pătrați. Și bineînțeles proiectul prevede și locuri de parcare, vom avea atât parcare subterană, cât și supraterană. Vom avea și spații verzi, exact cum le-am specificat în proiect. Noi ne-am propus să le oferim oamenilor din zonă un bloc nou, construit la standarde europene, cu scări noi, lifturi noi, cu toate condițiile care sunt acum pe piață. Oamenii au nevoie de blocuri noi și asta pentru că trebuie să se gândească la viitorul copiilor cărora să le ofere confortul de a locui într-o casă modernă și un bloc în care să se simtă în siguranță”, a mai spus dezvoltatorul Daniel Niculiță.

La Rond Vechi Residence, cel mai sigur bloc – 500.000 de euro pentru consolidare

Dezvoltatorul Daniel Niculiță a investit sute de mii de euro pentru consolidarea blocurilor pe care le construiește. Rond Vechi Residence este unul dintre blocurile cele mai sigure din Iași. Doar în consolidare s-au băgat peste 500.000 de euro. Vorbim de un bloc de 11 etaje care vă oferă apartamente de la o cameră până la trei camere, cu parcare subterană având o poziție avantajoasă la bulevard.

“Am investit sute de mii de euro, special pentru siguranța cetățenilor. Astfel, au fost efectuate lucrări ample pentru care s-au folosit nu mai puțin de 350 de piloți forați cu înălțimea de 12 metri și cu diametrul variind de la 40 cm la 90 cm. Am avut o echipă de arhitecți și ingineri care a luat toate măsurile necesare pentru a asigura stabilitatea terenului și rezistența clădirii care se află aproape jumătate îngropată sub pământ. Practic, din cei aproximativ 40 de metri ai blocului, circa 19 metri se află sub pământ. Precizez că lucrările au fost făcute ca la carte, siguranța oamenilor fiind pe primul loc pentru noi”, a mai spus dezvoltatorul Daniel Niculiță.

Iar proiectele dezvoltatorului nu se opresc aici. Pe lângă încă alte câteva blocuri deja date în folosință, chiar în centrul Iașului, dezvoltatorul Daniel Niculiță și-a propus să ofere tuturor posibilitatea de a locui în blocuri noi, consolidate, construite la standarde europene. Asta în contextul în care în Iași sunt blocuri chiar și de 80 de ani, unde majoritatea scărilor de bloc sunt urât mirositoare, cu pereții crăpați, iar instalațiile de apă și canalizare sau cele electrice au devenit un pericol.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments