Ion Dolănescu a fost uitat de toată lumea! Doar câţiva oameni au venit la parastasul regelui folclorului românesc! FOTO

Parastasul lui Ion Dolănescu s-a ţinut de ziua de naştere a acestuia.

0
113

Parastasul lui Ion Dolănescu a fost organizat pe 25 ianuarie, ziua în care ar fi împlinit 76 de ani. Dolănescu a decedat pe 19 martie 2009, la 65 de ani, fiind plâns de fiii săi, Ionuţ şi Dragoş, care s-au judecat ulterior pentru averea acestuia.

Cei doi nu au putut fi prezenţi la parastasul ţinut pe 25 ianuarie la Bucureşti, Ionuţ fiind în SUA, iar Dragoş în Costa Rica. S-a ţinut o slujbă la cimitirul Bellu, unde e îngropat Dolănescu, la biserică, apoi lumea s-a dus la restaurant.

Parastasul lui Ion Dolănescu: „Dumnezeu să îl odihnească în pace”

Printre puţinii care au fost la parastas se numără actorul Costin Mărculescu, care a postat două fotografii, una de la biserică şi cealaltă de la restaurant. În biserică, lângă masa pe care s-au pus lumânări, turtă şi colivă, s-au strâns doar 9-10 persoane.

„Acum la Biserica Sfăntul Gheorghe NOU la parastasul Regelui Folclorului Românesc unicul Ion Dolănescu la slujba ținută de celebrul paroh Emil Căŕămizaru. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Mărculescu.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂwowbiz.ro
Articolul precedentCE SE ÎNTÂMPLĂ CU BUSINESS-URILE ROMÂNEȘTI? CEL MAI MIC NUMĂR DE INSOLVENȚE DIN ISTORIE (6,5 MII), NUMĂR RECORD DE ENTITĂȚI ACTIVE (1,36 MILIOANE) ȘI ECHILIBRU ÎNTRE NUMĂRUL DE COMPANII NOU CREATE ȘI CELE ÎNCHISE ÎN 2019.
Articolul următorAlexandru Cumpănașu umilește România TV. „Nici RTV, nici mama RTV-ului nu au”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments