Neașteptat! Care este cel mai căutat produs din România la ora actuală? Până acum stocurile erau pline

Un produs care până acum se găsea pe toate rafturile din magazine este astăzi de negăsit. În urma instaurării stării de urgență în România din cauza pandemiei de coronavirus oamenii au dat năvală în magazine iar unii au decis că este momentul potrivit pentru a face speculă.

0
284

Concret, este vorba despre drojdia la plic. Aceasta nu se mai găsește în magazine având în vedere că foarte mulți români au cumpărat-o pentru a putea face pâine în casă.

Printre românii care au cumpărat drojdia la plic se numără și persoanele care vor să profite pe urma pandemiei de coronavirus. Unii se folosesc de acest context pentru a face speculă și pentru a profita de pe urma celor care nu au apucat să cumpere produsul.

Astfel, un plic de drojdie a ajuns să se vândă cu 8-10 lei în piețele din țară.

Făina, alt produs cumpărat în masă

Pe lângă drojdia la plic, făina a fost unul alt produs cumpărat în masă de către români. Deși autoritățile fac apel la calm, românii au lăsat rafturile goale în mai multe magazine.

Reprezentanții supermarketurilor au transmis românilor să nu cumpere mai multe pachete decât au nevoie pentru că nu există riscul ca acestea să rămână fără alimente.

Profi i-a rugat pe clienți să nu cumpere mai mult de 6 bucăți (pe același bon fiscal) de pungi de făină, mălai sau sticle de ulei.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments