ARESTARE-BOMBĂ LA IAȘI. O RUDĂ ÎNDEPĂRTATĂ A FOSTULUI PREȘEDINTE A FOST PRINSĂ CU VALUTĂ FALSĂ

Anchetatorii din Iași au reținut ieri pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani din Gorban care este acuzat că ar fi jucat la păcănele cu valută falsă.

0
97

Andrei Dragoș Manolescu este o rudă îndepărtată a fostului președinte Traian Băsescu și, potrivit unor surse judiciare, el s-ar fi lăudat în barurile prin care mergea cu presupusa relație pe care ar avea-o cu fostul șef de stat.

Manolescu a fost săltat de polițiștii din Răducăneni și pus sub acuzare pentru falsificare de monede și punere în circulație de valori falsificate. În același dosar, oamenii legii au efectuat șapte percheziții în total, mai multe persoane fiind duse la audieri.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 7/8 februarie 2020, un bărbat de 29 de ani, prin împrietenirea cu mai multe persoane, care nu ar fi deținut cunoștințe pentru a efectua o verificare a unei bancnote străine și care nu ar fi avut mijloace tehnice de verificare a bancnotelor cu aparatură specifică la societățile economice la care lucrau, ar fi plasat bancnote din cupiurile de 50 și 100 de euro, despre care ar fi cunoscut că sunt false, sub formă de plată echivalentă în lei, la un curs favorabil societății, la aparatele electronice de jocuri de noroc tip slot machines”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂcancan.ro
Articolul precedentInstitutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi, partener în cadrul celui mai mare studiu mondial despre efectele pandemiei de COVID-19
Articolul următorFost director OMS: Noul coronavirus a fost subestimat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments