Nu ratați ultimele apartamente disponibile la prețuri promoționale! Apartamentele proiectului Rondul Vechi Residence se predau în luna iunie!

Veşti bune de la dezvoltatorul Daniel Niculiță: în luna iunie proprietarii se pot muta în apartamentele Rond Vechi Residence.

0
756

Unul dintre cele mai frumoase proiecte din municipiul Iași este gata. Omul de afaceri, Daniel Niculiță a reușit să facă față perioadei de urgență, dar și de pandemie. Astfel lucrările complexului Rond Vechi Residence s-au desfășurat conform graficelor, respectând toate prevederile legale.Nu ratați ultimele apartamente disponibile la prețuri promoționale. Rondul Vechi Residence oferă apartamente de una, două camere, cu o atmosferă caldă și primitoare, unde lumina naturală se simte ca la ea acasă. Fiecare spațiu este eficient compartimentat, oferind rezidenților diverse posibilități de amenajare și utilizare, adaptate unui stil de viață modern.

 

Idei de amenajare interioară, proiecte 3D și oferte pentru mobilier

Dezvoltatorul Daniel Niculiță vine în sprijinul clienților împreună cu colaboratorii săi care oferă idei pentru amenajarea interioară, dar și proiecte 3D, incluzând și oferte pentru mobilier. Proiectul Rondul Vechi Residence este construit la standarde europene.

„Rond Vechi Residence este proiectul cu cea mai mare siguranță oferită până acum în Iași. Am avut în vedere efectuarea mai multor lucrări ample pentru care au fost folosiți aproximativ 350 de piloți, la care au fost făcute forări cu adâncimea de 12 metri. Specialiștii, arhitecții și inginerii au luat toate măsurile necesare pentru a asigura stabilitatea terenului și rezistența clădirii care se afla aproape jumătate îngropată sub pământ. Asta înseamnă că din cei aproximativ 40 de metri ai blocului, aproximativ 20 sunt în pământ. Totul s-a lucrat ca la carte, cu specialiști pentru siguranța și protecția clienților.”, a declarat Daniel Niculiță, dezvoltator imobiliar.

 

Rondul Vechi Residence cea mai frumoasă priveliște din oraș

Proiectul Rond Vechi Residence vă propune cel mai rezistent bloc din oraș, cu o arhitectură deosebită, realizat cu materiale premium, având o poziționare centrală, cu un pachet de servicii unic.

Daniel Niculiţă“Beneficiind de o locație deosebită, în zona Nicolina, o arhitectură de top și finisaje de lux, acest ansamblu are toate ingredientele unui proiect de succes. Blocul are 121 de apartamente, majoritatea cu două camere, în diferite compartimentări, începând de la garsoniere și până la apartamente cu trei camere. Compartimentarea a fost gândită astfel încât să maximizeze spațiile de zi, în care proprietarii vor petrece cel mai mult timp. Apartamentele se vând finisate la cheie. În cele două subsoluri regăsim locuri de parcare și camera tehnică. După succesul proiectelor anterioare, noul complex este destinat oamenilor care își doresc mai mult de la locul în care aleg să trăiască.”, a mai precizat dezvoltatorul, Daniel Niculiță.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments