Radu Palanita a castigat concursul Romanii au talent 2020, cea de a 10-a editie. Concurentul este de profesie mecanic auto si a participat in trecut si la emisiunea Vocea Romaniei de la Pro TV.

Radu Palanita este din Bucuresti, lucreaza ca mecanic auto, dar spune ca pasiunea sa este muzica.

0
207

„Nu am niciun fel de studii muzicale, insa am aflat ca pot sa cant, in urma cu 4 ani si jumătate, intr-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfarsit de saptamana, frecventez locatii de karaoke unde cant alaturi de prieteni. Mi-am dat seama ca vreau sa incant oamenii cu muzica mea”, a spus Radu.

Radu Palanita a fost concurent la Vocea Romaniei

Radu a participat si la Vocea Romaniei si spune ca nu a trecut in etapa urmatoare, dar sfaturile juratilor l-au ajutat foarte mult. Mai mult, Radu a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu.

„Eu asta apreciez la aceasta emisiune. Faptul ca oameni fara niciun semn al destinului descopera ceva si vin aici. Si au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasa. Acum este un mecanic auto. Maine puteti fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau sa te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, inainte de a oferi al patrulea Golden Buzz din acest sezon.

Locurile doi si trei au fost premiate

In premiera, au fost premiate si locurile doi – Siena Vușcan si trei – Mihai Tigaret, cu 20.000 euro, respectiv 10.000 euro.

Premiul de Originalitate, de 10.000 de euro, a mers către Vlad Ciobanu, ales de telespectatori dintre cele mai spectaculoase momente din sezon. Acestea au fost difuzate in loc de semifinala, saptamana trecuta.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments