Fiul lui Liviu Dragnea a cumpărat 4 bolizi de lux în anul în care tatăl său a fost condamnat la închisoare! Mașinile luate în leasing de firma lui Valentin Dragnea valorează o jumătate de milion de euro!

Fiul lui Liviu Dragnea a cumpărat 4 bolizi de lux prin intermediul companiei pe care o controlează.

0
201

Fiul lui Liviu Dragnea a cumpărat 4 bolizi de lux în anul 2019, a căror valoare totală estimată este de aproximativ 500.000 de euro. În luna mai a anului trecut, tatăl lui Valentin a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. “În ultimul bilanț contabil, Nutrelo Group SA, compania de cultivare de cereale a fiului lui Liviu Dragnea, are datorii de peste 46 de milioane de lei (aproximativ 10 milioane de euro). Dar numai în 2019 a luat în leasing patru bolizi de lux: două Mercedes, un Porsche și un BMW.”, a dezvăluit neewsweek.ro.

“Pe 25 octombrie 2019, Nutrelo Group SA a luat în leasing un Mercedes S, după cum arată documentele de la Registrul Național de Publicitate Mobiliară. Autoturismul este Mercedes S 560 4MATIC Sedan (long wheelbase), culoare Obsidian black – metalic finish (197), tapițerie de piele bej, producție 2018 (iulie),  fără inscripție model pe portbagaj, perdeluțe electrice și scaune cu memorie în spate, trapă panoramică, sistem night vision, kit caroserie AMG, motor v8 de 4.0 litri, 470 CP, preț de bază – circa 150.000 euro. Având în vedere opțiunile menționate, prețul mașinii se duce spre 200.000 de euro.”,  a relatat sursa citată.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂneewsweek.ro
Articolul precedentCe a păţit o casieră de numai 19 ani din cauza măştilor de protecţie. Mama fetei este în stare de şoc: „Acum este legata de pat și se luptă să respire”
Articolul următorTRAGEDIE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! DANIEL MANOLEA A MURIT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT RUTIER
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments