Angajaţii Primăriei Iaşi, terorizaţi de un consilier local- “ Voi sunteti sclavii mei şi faceţi ce vă spun eu!”

Un consilier local PSD a ajuns spaima angajaţilor din Primărie şi Consiliul Judeţean Iaşi. Consilierul PSD, Mihai Gavril a acţionat în judecată mai mulţi angajaţi ai celor două instituţii, pentru că nu le-a plăcut de ochii lor sau că aşa a avut comandă “pe linie de partid”. Săptămâna aceasta, angajatele Biroului Relaţii cu Societatea Civilă au fost terorizate de acest social democrat care le-a intrat în birou şi le-a insultat în cel mai abject mod. “Voi sunteţi nişte sclave. De asta spune executiv, că să executaţi ce spun eu, că sunt consilier local”, le-a spus consilierul care, printre altele, este membru în …Comisia de Etică a PSD Iaşi şi secretar în Comisia de Disciplină a Federaţiei de Minifotbal.

0
3728

Un consilier local PSD din Iaşi se face vinovat de două fapte penale- insultă şi calomnie. Mihai – Liviu Gavril, consilier local ales pe listele PSD în Consiliul Local Iaşi în luna mai 2018, îşi refulează frustrările psihice, fizice şi sexuale prin birourile Primăriei Iaşi. Ceea ce s-a întâmplat marţi, 23 iunie, oripilează în egală măsură şi naşte o întrebare legitimă, dacă ceea ce poartă acest consilier pe gât este cap sau altceva?

Eram în birou împreună cu două colege şi cu doamna Dorina Tibu, şefa interimară a Biroului, când ne-am pomenit cu domnul consilier Gavril. Venise montat, a ridicat glasul de cum a intrat şi, pe fondul unor probleme numai de dumnealui ştiute, a început să ne insulte. “Voi sunteţi nişte sclave. De asta spune executiv, că să executaţi ce spun eu, că sunt consilier local”, a ţipat la noi acest domn, după care a plecat trântind ușa”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, una dintre angajatele Biroului Relaţii cu Societatea Civilă.

Până la acest incident mizerabil, Gavril a mai recidivat prin modu-i grosolan, în încercări disperate de a capta o autoritate şi o recunoaştere nemeritată în rândul angajaţilor Primăriei. O altă victimă a acestui pesedist este Popa Georgel, funcţionar care a intrat în concediu medical de frică, după ce l-a ameninţat Gavril cu procese.

 

“Consilierul cu sclavi”, membru în Comisia de Etică a PSD

Este şi de înţeles măsura de prevedere a acestei angajate, ţinând cont de faptul că de numele consilierului Gavrilă se leagă mai multe procese pe care le-a intentat din senin, fără niciun fundament, mai multor angajaţi din Primăria şi Consiliul Judeţean Iaşi.

Este cunoscut ca un procesoman frustrat, care dă în judecată funcţionari pe bandă rulantă. E săgeata lui Popa (n.r. preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi) şi indezirabilii sunt daţi în judecată de Gavril. Lumea, şi nu numai cea din cercurile restrânse în care se învârte acest om, îl cunoaşte drept un frustrat cu puţa mică. Dă like pe orice pagină unde sunt fete goale, îşi exprimă frustrările sexuale pe unde apucă..S-a infiltrat în fotbal în sală în urmă cu mulţi ani şi acum e mare băgător în seamă şi îşi vinde “expertiza” pe la Poli. Unul din visurile lui este să îl pună Chirica preşedinte la clubul înfiinţat de Primarie (n.r. Club Sportiv Municipal Iaşi 2020)”, ne-au spus mai mulţi angajaţi din administraţie.

Ei bine, despre acest specimen, Maricel Popa declara în urmă cu doi ani “Mihai Liviu Gavril este membru PSD din anul 2009, calitate pe care nu şi-a perdut-o niciun moment până în prezent. Este un jurist ale cărui calităţi profesionale sunt de necontestat şi care a reprezentat cu succes PSD Iaşi în foarte multe spețe juridice”.

Paradoxal, un astfel de om deţine calitatea de membru în Comisia de Etică, Integritate şi Arbitral a PSD Iaşi şi, ţineţi-vă bine!, secretar în Comisia de Disciplină a Federaţiei de Minifotbal.

 

Răsplătit de Maricel Popa pentru derapaje şi o mânuţă zglobie, la nevoie

Pentru un vot în plus, conducerea PSD IASI, a închis ochii la derapajele acestui consilier. Ba, mai mult, în anul 2018 este recompensat cu un post în Consiliul de Administraţie al SC EcoPiaţa SA, de unde încasează anual peste 17.000 lei, la care se adaugă indemnizaţia de consilier local. În ce priveşte joburile avute până a-l infiltra Maricel Popa în Consiliul Local, acest individ a prins de picior mai mulţi parlamentari care i-au dat un ban pentru a-i consilia, nu se ştie cu ce, şi tot pe linia PSD a ocupat și funcția de jurist la Termo-Service, omul ocupându-se, cu dăruire şi entuziasm, de …audit juridic pe executarea silită a ieşenilor care acumulau datorii la această societate. Consilierul local cu astfel de apetențe umane și social democrate, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments