Criminalul incendiator din Mehedinți și-a aplicat singur pedeapsa capitală: s-a spânzurat cu propria lenjerie intimă

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o tânără de 17 ani din Mehedinţi, a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus pe 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

0
99

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat, pentru Mediafax, Radu Iman, manager Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Joia trecută, IPJ Mehedinşţi a anunţat că Ion Turnagiu, reţinut pentru 30 de zile după ce a incendiat o fată de 17 ani, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare”.

Bărbatul a folosit lenjeria intimă şi tricoul pentru a încerca să se spânzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul era în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Turnagiu fusese condamnat, în 1994, pe viață pentru cinci crime, una dintre victimele sale fiind o femeie însărcinată. Criminalul a fost eliberat în mai 2019 pentru bună purtare și pentru că judecătorilor li s-a părut că ar fi reușit să se reabiliteze.
Reprezentanţii Administraţiei Penitenciarelor susţin că i-au dat aviz negative de fiecare dată când Tunagiu a cerut să fie eliberat, iar el a rămas în puşcărie. Anul trecut însă a beneficiat de legea recursului compensatoriu, dat de guvernul Dăncilă.

Eliberarea sa a suscitat o imensă revoltă și o serie de dezbateri privind eliberarea condiționată a condamnaților pe viață, avansându-se chiar ideea unei legi care să interzică o astfel de reducere a pedepsei pentru criminali.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂPodul.ro
Articolul precedentTransformare spectaculoasa a Gradinii Copou! Bodea, primarul de pe facebook si Cosette Chichirau au inceput deja sa tipe si sa intoxice iesenii cu MINCIUNI
Articolul următorDe ce toata lumea tace. Badalau la Curtea de Conturi, marea bataie de joc la adresa profesionistilor si a tinerilor din Romania
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments