“Bodyguarzii” lui Popa, terorizaţi de “Colonelul” plantat de pedofilul Victor Chirilă

Fapt nemaiântâlnit într-un sistem de paza public judeţean! Angajaţii Direcţiei Judeţene de Pază şi Protecţie Iaşi susţin că şeful lor direct Lucaci Mihai, directorul DJPP Iaşi, zis „Colonelul”, a instaurat o stare internă de teroare şi control. Angajatele sunt făcute curve, agenţii de pază sunt forţaţi să muncească la negru pentru firmele sale, secretara CJ Iaşi este “o femeie uşoară”, iar preşedintele CJ Iaşi este, nici mai mult nici mai puţin, decât un prost şi un corupt. Aceasta este atitudinea unui funcţionar al statului plătit din bugetul judeţului cu peste 2000 de euro pe lună

0
2022

Potrivit angajaţilor DJPP, directorul acestei structure subordinate Consiliului Judeţean, a ameninţat toţi angajaţii, indiferent de funcţia ocupată, că îi dă pe toţi afară şi că aduce în locul lor doar oameni de-ai lui, „catolici de-ai mei”. Aceste ameninţări au fost exprimate cu ocazia şedințelor de pregătire profesională şi, ocazional, când se intersectează cu unul din angajați, în special cu agenţii de pază- gardieni, aşa cum îşi numeşte subalternii.

Când vreun agent se prezintă la unitate pentru rezolvarea unor probleme personale sau de serviciu, acesta ne întreabă ce căutăm, de ce am venit şi de ce îl urmărim?”, a declarat un angajat, sub protecţia anonimatului, fapt ce reflectă un grad de paranoia din partea şefului DJPP. Angajaţii mai susţin faptul că Lucaci a instaurat o adevărată omertă şi sistem de informatori în rândul subalternilor.

Ne interzice să vorbim între noi sau ne întreabă de ce vorbim cu personalul administrativ. Ne obligă ca prima dată să mergem la el unde ne impune să dăm date şi informații despre ceilalți colegi, indiferent de poziţia pe care o are în Direcţie, afirmând că el este stăpânul şi trebuie să ştie tot, pentru că altfel ne dă afară şi ne schimbă din posturi. Din aceste motive, suntem obligaţi să mergem la sediu  doar interesându-ne când acesta lipseşte, ca să evitam contactul cu dumnealui”, au mai susţinut angajaţii.

Angajaţii DJPP Iasi, fac munca la negru pentru firmele lui Lucaci

Le la intenţia vădită de a ţine angajaţii sub control, printr-o teroare exercitată constant asupra lor, şi până la starea de incompatibilitate a lui Mihai Lucaci, precum şi folosirea angajaţilor unei instituţii publice pentru servicii personale,  nu a fost decât un pas.

Ştim că are doua firme -una pe numele fratelui şi cealaltă pe numele mamei sale. Una dintre ele se numeşte SC Luk Sting SRL din localitatea Sagna. Deseori, pentru rezolvarea problemelor firmelor sale, cheamă angajaţii săi la sediul instituţiei pentru a le înmâna diferite documente şi activităţi precum întreţinerea stingătoarelor, depozitarea unor materiale ale firmei private în sediul direcţiei şi obligă angajaţii direcţiei să participe la activităţi de întreţinere a stingătoarelor firmei SC Luk Sting. Firma care asigură serviciile de contabilitate pentru DJPO Iaşi se numeşte SC Orient Consulting SRL IAȘI, firmă  angajata tot de domnul Lucaci, fiind aceeaşi care îi ţine contabilitatea şi la firmele sale.

Prin intermediul acestora a înlocuit stingătoarele de la sediul instituţiei, cu un preţ mai mare decat cel de pe piaţă”, mai susţin angajaţii.

“Angajatele sunt curve, Vernica este femeie usoară iar Popa este un prost”

Dacă în toate aceste sesizări sunt vizaţi doar angajaţii de sex masculin, e rândul să aflăm care este comportamentul directorului DJPP faţă de agentele de pază. Potrivit aceloraşi surse, Lucaci ar avea un comportament discriminator faţă de femeile salariate ale instituţiei, afirmând despre acestea că sunt curve, că întreţin relaţii sexuale în posturile de pază, motiv pentru care le mută în mod abuziv din posturi. Mai mult, ar întreţine o atmosferă de tensiune sugerând sau chiar afirmând că orice persoană de sex masculin care face o afirmaţie apreciativă faţă de vreo o femeie agent, are sau a avut o relaţie sexuală cu aceasta. Spre exemplu, agentul Vulpe a fost mutat în alt post pe motiv că ar avea o relaţie cu Stoicescu, aceştia din urma fiind sancţionaţi. Agentul Bradu Marinel şi Zaharia Gabriela au fost mutaţi în posturi diferite. Agent Lepadatu Luminiţa a fost mutată în toate posturile, ca şi în cazul agenților Baciu Aura şi Oprea Liliana.

A făcut afirmaţia că comandantul Centrului Militar  Judeţean Iaşi, fiind de sex feminin, a ajuns colonel în urma unor relaţii sexuale cu superiorii şi a avansat în carieră doar în acest mod. Tot referitor la persoanele de sex feminin, domnul Lucaci a afirmat că secretara Consiliului Judeţean Iaşi, Lăcrămioara Vernica, de asemeni este o femeie uşoară întrucât s-a căsătorit cu un  cetăţean care a divorţat pentru aceasta. De asemenea, de fiecare dată are un comportament de superioritate şi face afirmaţii că toţi cei din Consiliului Judeţean şi din subordine sunt corupţi, hoţi, proşti şi că numai el este deştept, pentru că este „colonel” şi le ştie pe toate”, mai susţin agenţii.

Pe plantaţia lui taica Lucaci

Şeful DJPP mai este acuzat de faptul că a achiziţionat nişte mobilier de la o societate din Roman apropiată lui, pe nume SC Mobimaptrans SRL şi a prezentat oferte de la o altă firmă care nu are obiect de activitate, pentru selecţie. De asemeni, face afirmaţii că Primul Ministru al Romaniei este văr cu el, că e ruda cu Ionel Dancă (şeful Cancelariei Primului Ministru) fiindu-i văr de-al doilea şi că nu are nimeni ce să-i facă din Consiliul Judeţean.

În repetate rânduri foloseşte în mod abuziv salariaţii, agenţii la muncă în curtea şi grădina casei sale. Spre exemplu, la Aeroportul Iaşi este un agent pe nume Roman Gică, şef acolo, care scoate agenţii din posturi înlocuindu-i cu şefii de tură, iar agentii merg la muncă la domnul Lucaci acasă. Acestia sunt:  agent Teleman, ag. Zaharia, ag.Bărdiţă, ag.Grigoraş, agenţii  Morari (frati), ag. Macovei, ag. Popistaşu,  ag.Robu, ag.Toma, ag.Acatrinei, ag.Aruştei, ag.Bârzu,  ag. Ungureanu, ag. Buhă, ag. Costăchescu, ag. Costin, ag. Gheorghiu, ag. Gherman, ag. Ionescu M., ag. Moraru, ag. Musteaţă, ag. Stoicescu, ag.Topor, ag. Vechiu A. Le promite şi strigă în gura mare că îi plăteşte, iar care face imprudenţa de a lua banii, a doua zi este schimbat din funcţie sau post. Încă un exemplu și un eveniment ce a avut loc cu Toma Grigore, şef de tură, care de fiecare dată când este de serviciu, tura de zi, merge direct la el, la muncă acasă. Ultima dată, datorită efortului depus, acestuia i s-a făcut foarte rau chiar la domnul Lucaci în curte, motiv pentru care l-a adus la sediul direcţiei unde a chemat Salvarea şi s-a constatat că acesta făcuse accident cerebral şi a suferit  operație la cap. În același timp, pentru a se justifica, a sesizat şi ITM”, susţin surse din cadrul DJPP.

Bătăi şi proptele penale

În aceeași curte cu DJPP funcţionează Policlinica Sf. Petru și Pavel, fosta policlinică industrială, unde se află mai multe cabinete medicale. Cadrele medicale de acolo sunt numite în mod constant „handicapaţi” şi li se interzice să circule pe calea de acces sau în curte, în parcare, spunând că el e proprietar şi stăpân.

Nu acceptă accesul în curtea  Direcţiei a ambulanţelor, a autovehiculelor cu pacienţi netransportabili. Aceste lucruri le pot afirma chiar şi medicii. Anul trecut, a bătut un cetăţean pe stradă, fără nici un motiv, fiind sesizată Poliţia și întocmindu-se dosar, iar pe şeful de tură Nicolau l-a şantajat să spună că nu a văzut nimic. De asemenea, se laudă că nimeni nu poate să ii facă nimic, deoarece are pile şi relaţii peste tot, şi în Consiliul Judeţean Iaşi, şi că daca va fi cazul, va desfiinţa Direcţia ca să nu mai poată fi condusă de altcineva, afirmând că el este de neînlocuit. În cadrul Direcţiei sunt oameni necăjiţi, care trăiesc dintr-un singur salar, cu copii, cu familie şi care trăiesc zilnic cu frica că îi va da afară dacă spunem ceva. Noi, cei aproximativ 200 de angajaţi, vă rugăm să ne scăpati de acest om nebun, care este şi pensionar, are şi două firme proprii. Acest „colonel” este adus în Consiliul Judeţean de către Victor Chirilă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, care îi acceptă toate măgăriile şi mârşăviile şi care este la curent cu tot ce se întamplă în cadrul DJPP Iaşi, fără a lua atitudine, probabil pentru că are vreo obligaţie sau activităţi ascunse”, se arată în plângerea angajaților DJPP, care a fost trimisă către conducerea CJ Iaşi, preşedintele Senatului,  Prim-Ministru, preşedintele Camerei Deputaţilor şi Procurorul General.

A fost Corpul de Control al CJ la mine. O să răspund la întrebări când vin, că eram plecat la munte. Părerea mea este că 98 la sută din acuzaţii sunt minciuni şi doar 2 la sută adevăr, că învârt oamenii, că aşa-i, nu ai contract pe post fix. N-am ce să-mi reproșez, n-am luat nici 5 bani, n-am bătut pe nimeni…Din contra, le-am adus contracte, le-am schimbat echipamente. Am dat un milițian afară și acum se răzbună”, se apără directorul DJPP, Mihai Lucaci.

3.6 9 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments