Descinderi de amploare în zona centrală! Este vizat un important dezvoltator imobiliar! Afaceriști din Iași din domeniul imobiliarelor, vizați în 40 de percheziții

0
2340

UPDATE: Surse apropiate anchetei au declatat reporterului 7 est, ca in dosar este vizat si dezvoltatorul imobiliar Cristian Bolobita, domiciliat in Pascani, dar care are multe proiecte in derulare in orasul Iasi.

UPDATE: Descinderi au loc la aceasta ora si la Bogdan Istrate, alt dezvoltator imobiliar cu proiecte mai mici in Valea Adanca.

UPDATE: La aceasta ora, politistii au descins la Hala Centrala, unde sunt birourile unui dezvoltator imobiliar iesean.

UPDATE: În acest moment, o mașină de la Jandarmerie se află în fața casei celui mai important dezvoltator imobiliar din Iași.  În fața porții  casei acestuia din Tătărași sunt jandarmi de la Jandarmeria Bacău și cel mai probabil polițiștii fac percheziții în casă.

La acest moment nu se cunosc detalii privind acest caz, surse din piața imobiliară susținând că ar fi vorba despre  infracțiuni economice . În piața imobiliară se fac tot felul de pariuri legat de acest subiect și toate personajele implicate în poveste, lumea discutand pe la colturi si intrebandu-se unul pe altul ce se intampla si cine mai este vizat de BCCO Iasi.

O acțiune de amploare a polițiștilor de la Crimă Organizată, vizând domeniul imobiliarelor, are loc la Iași marți dimineață.

Sunt în desfășurare 40 de percheziții la care participă 150 de polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Iași.

Sunt vizați oameni de afaceri din domeniul imobiliarelor, dar și interlopi.

Persoanelor vizate li se aduc acuzații de delapidare, constituirea de grupuri infracționale, evaziune fiscală.

Dezvoltatorii foloseau activitățile imobiliare pentru spălare de bani și alte infracțiuni de natură economică.

 

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments