Puşcăriile sanitare! Dovezi ale uciderii premeditate de bolnavi, în numele COVID

Politicile guvernamentale de control a maselor şi de îmbolnăvire controlată a populaţiei cu Covid, sunt un subiect tabu. Presă tace şi ea, sub cea mai grea mască a complicităţii. Iaşul a devenit din acest weekend un oraş-test pentru obligativitatea purtării botniţelor în aer liber. 7Est va prezintă marturii cutremurătoare ale victimelor sistemului medical şi ale aparţinătorilor acestora. Relatări dintr.un sistem al penitenciarelor medicale, mai periculos decât virusul în sine. Un sistem "asimptomatic" despre care nimeni nu vrea să vorbească, care ucide, în tăcere, vieţi şi speranţe la normalitate

0
8298

Pe fiecare canal media se vorbeşte încontinuu despre supraaglomerarea spitalelor cu pacienţi COVID. Această “saturaţie” nu mai este controlată demult din cele trei surse deontologice şi observaţie directă. Mărturiile celor care au fost internaţi în spitalele COVID din Iaşi spun cu totul altceva decât raportările mincinoase ale sistemului.

La Neuro sunt paturile goale, iar doctorii spun că nu sunt locuri şi nu pot opera.

Cât am stat în spital, a venit o fată cu cinci coaste intrate în plămâni şi cu coloana fracturată în mai multe locuri. Fata căzuse din tei  şi nu au operat-o de urgenţă, ci au băgat-o în UPU pentru a respecta acel protocol COVID de patru zile. Un alt bărbat, de 55 ani, a murit cu zile cu ocluzie intestinală. A fost adus cu salvarea la UPU Spiridon şi a fost transferat la Izolare pe acelaşi protocol criminal. Dacă era operat urgent, era salvat. Eu trebuia să mă operez încă din martie, dar nu s-a putut. Din cauza durerilor cumplite pe care le aveam, am fost forţată să fac şi au acelaşi procedeu. Am obţinut spitalizare gratuită, pe asigurare, dar în fiecare seară trebuia să dau câte 50 lei pentru bazinet şi 10 lei ziua. În afară de infirmerele pe care le plăteam, nu mi-a dat nimeni nicio atenţie. Am ieşit pe semnătură. Din cauza acestor situaţii, oamenii fug la privat, de parcă interesul statului chiar ăsta a fost”, ne-a spus ieşeanca Dana Brăescu.

 

Cobai în puşcăriile medicale

Unele teste ies fals pozitive sau fals negative. Un caz fals pozitiv băgat în spital se va îmbolnăvi cu siguranţă, fiind cunoscut faptul că spitalele sunt principalele focare de infecţie, din cauza amestecării premeditate a bolnavilor.

Ieri am vorbit cu cumătrul meu care a fost luat din Parhon cu salvarea şi dus la Infecţionase. Omul venise pentru o intervenţie şi a făcut testul Covid în spital, pe loc. I s-a spus că e pozitiv şi a fost băgat în Salvare. Nu i s-a dat niciun act, niciun rezultat. Doar i s-a spus. Stă de 8 zile internat la Infecţioase –  8 oameni în salon, toţi asimptomatici. Toţi sunt şocaţi, nimeni din familiile lor nu e pozitiv. Cumătrului meu i s-au făcut injecţii cu anticoagulante, deţi nu era cazul. Nu l-a întrebat nimeni dacă este de acord cu acest tratament. Acum are probleme cu un membru inferior, sângerări… Azi repetă testul şi i s-a spus că indiferent de rezultat, va putea pleca acasă. Fix când era în direct cu o televiziune şi spunea că la ATI era plin, unde in mod normal, din 8 paturi câte sunt, în fiecare vară sunt ocupate 3,4, fix în acel moment se scoteau pe geam, noptierele, paturile din salonul de ATI, pentru a fi dezinfectate. De ce? Pentru că era gol! Sunt spitale care au contracte mari cu firme de medicamente şi interneaza pacienti pentru a le administra aceste medicamente. Este cea mai mare mafie”, a concluzionat un cadru medical de la o clinică privată, sub anonimat.

 

Necropsia, singura care stabileşte boala

Direcţia de Sănătate Publică, instituţia care ar trebui să fie deasupra oricărei suspiciuni, se pare că este la fel de putredă.

Am fost la DSP, cu o problema organizatorică. La afişier există anunţurile de dinainte de pandemie, se fumează în toate birourile, jurista are sindrom Pick-week şi adoarme la fiecare 2,3 minute, de trebuie să stai ca prostul ca să aştepţi să se trezească pentru a termina propoziţia. Când merg în control, dau amenzi dacă nu sunt afişate postere cu recomandări Covid, dar ei nu au nici măcar o foaie A4, pe care să scrie ceva de acest gen. Sincer, nu doresc nimănui să ajungă în spital. Protocoalele oficiale sunt greşite din start, pentru a îmbolnăvi şi mai tare populaţia. Doctorii stiu, doar dacă efectuează necropsia. Nimeni nu vorbeşte de frică”, a mai spus medicul.

Ceea ce spune acest cadru medical a început să fie împărtăşit de cât mai mulţi ieşeni care au reuşit să iasă de sub hipnoza mediatică a sistemului.

Asta nu e nici medicină, nici omenie! Se încalcă grav drepturile pacienţilor, dreptul constituţional la sănătate, drepturile omului, iar în spatele lipsei responsabilităţii profesionale, în schimbul obedienţei se prefigureaza fapte cu grave conotaţii penale, cu periclitarea securităţii şi sănătăţii populaţiei, prin proceduri aberante, nu doar a unui individ”, este de părere Liliana Burlibaşa.

 

Oameni din sistem răstoarnă cacialmaua testelor

Unul dintre contestatarii declaraţi au procedurilor şi protocoalelor COVID este chiar un om al sistemului, în persoana prof. Vasile Astărăstoae. Fostul preşedinte al Colegiului Medicilor din România readuce în atenţia publică cifrele din raportările zilnice ale Grupului de Comunicare Strategică, pe care le coroborează cu rezultate fals-pozitive.

Profesorul Vasile Astărăstoae, care şi-a început cariera într-un laborator de genetică medicală, crede că cifrele sunt alterate de lipsa de aparatură şi de personal calificat pentru a opera aceste teste PCR. Mai grav este faptul că, în urma unor rezultate fals pozitive, pacienții sunt internați pe o secție COVID, unde riscul de reală infectare devine iminent.

Ca să fiu foarte clar, PCR-ul se face într-un laborator de biologie moleculară cu o anumită tehnică de genetică moleculară. Este o tehnică foarte dificilă, nu înseamnă că dacă ai un aparat, ai băgat proba şi ai rezultatele. Rezultatele depind de modul corect de prelevare, de modul corect de prelucrare şi de modul corect de interpretare. Laboratorul molecular trebuie acreditat de o instituție independentă, care verifică rezultatele periodic şi abia după aceea poţi avea o anumită credibilitate. În acelaşi timp, aceste laboratoare trebuie să aibă personal atestat în genetică moleculară. Ori să existe astfel de personal în 130 de laboratoare, cum zice Ludovic Orban, eu mă îndoiesc. Când a început pandemia, din cunoştințele mele, erau 6 laboratoare cu personal atestat. Poate erau mai multe, să zicem 10, dar la DSP-uri nu figurau mai multe. Iar în sistemul privat erau 1-2, poate 3, dar în niciun caz 130. În aceste condiţii, marja de eroare care şi aşa este mare, de 4% la această metodă (de regulă la o metodă de laborator se acceptă o marjă de eroare de maxim 1%), această marjă de eroare creşte exponenţial. Eu sunt foarte circumspect cu privire la rezultatele acestor testări, dar ce e mai grav este că, pe baza acestui rezultat, o serie de persoane sunt introduse într-un mediu în care virusul este foarte concentrat. Mă refer la asimptomaticii care sunt minim 48 de ore internaţi într-un spital COVID”, a spus profesorul Astărăstoae.

Practic, posibilitatea ca un test să iasă fals-negativ sau fals pozitiv depinde extrem de mult tocmai de modul în care aceste probe sunt prelucrate. Mai mult, Astărăstoaie contestă modul în care autorităţile au gestionat situaţia şi critică în special faptul că spitalele continuă să fie aglomerate cu pacienți asimptomatici.

În faţa acestor argumente, parcă nici vehemenţa sau contraargumentele celor care ţin cu dinţii să umple spitalele cu asimptomatici nu mai este atât de accentuată. Recent, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a recunoscut că, deşi în majoritatea cazurilor de bolnavi cronici, care aveau şi Covid-19, cauza decesului e puţin probabil să fi fost dată de coronavirus, totuşi aceşti bolnavi au fost înregistraţi ca decese „la care a existat şi infecţia Covid”.

În concluzie, plătim tâmpiţi din banii publici pentru a fi victimele unor gafe criminale, iar spitalele continuă să fie principalele focare de infecție, din cauza amestecării premeditate a bolnavilor şi a personalul medical slab pregătit care nu a respectat reguli elementare de epidemiologie.

4.4 8 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments