PSD Iași și-a lansat candidații pentru Primărie și Consiliul Județean. Camelia Gavrilă: Schimbarea se poate produce din septembrie

0
125
PSD Iasi

Echipa de consilieri locali și județeni a fost formată la Partidul Social Democrat IAși și prezentată în cadrul unei conferințe de presă. Camelia Gavrilă este candidatul pentru funcția de primar al municipiului Iași iar Maricel Popa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Cei doi promit ieșenilor o schimbare în ceea ce privește administrația publică locală și județeană prin implementarea unor proiecte viabile de infrastructură, educație, cu susținerea și valorificarea tinerilor.

Schimbarea, stimați ieșeni, se poate produce din septembrie, prin vot, când împreună cu echipa de consilieri voi pune bazele unei administrații transparente și deschise spre dialog, spre aspirațiile cetățenilor, spre premisele unei dezvoltări urbane moderne, de anvergură. Investițiile și proiectele de calibru înalt, demne de o capitală istorică a României, cum este orașul nostru, vor reprezenta fundamentul și esența muncii noastre la Primăria Municipiului Iași, canalizându-ne deopotrivă atenția pe atragerea de investiții, coroborat cu implementarea unor facilități care să ne ajute să păstrăm aici, în cetatea noastră, profesioniștii, absolvenții valoroși, tinerii specialiști, valorizând  pregătirea, talentul și energia lor, ajutându-i, în final, să se simtă acasă, a declarat Camelia Gavrilă.

Maricel Popa își dorește să continue proiectele demarate în mandatul anterior în calitate de președinte al Consiliului Județean Iași.

Vom veni cu calitate, vom face studii de fezabilitate dar nu am avut sort de izbăndă deoarece președintele zonei metropolitane era domnul Chirica și i-am spus în 2017 să aloce din cei 60 de milioane de euro pentru zona de dezvoltare. Am mers la Ministerul Mediului, dosarele erau incomplete, autobuzele au fost luate de Brașov, București, Iașul. Discutam cu primarii din Holboca, Ciurea, Tomești să ia câte două autobuze electrice, nu îi costau decât șoferii și să facă transport intern. Să aducă până la Țuțora, până la rond Dancu, Păcurari. Am găsit în zona Tomești, Ciurea să facem o autobază precum și la Valea Lupului. Dorim să creștem mobilitatea cetățenilor din județul Iași, a declarat Maricel Popa.

Echipele de consilieri județeni sunt formate din oameni cu o vastă experiență politică și profesională.

Astăzi s-au prezentat multe spranțe de viitor pentru mandatul care urmează în ciuda problemelor care au fost de-a lungul timpului în interiorul partidului nostru și care ne străduim de la nivel local, ușor, ușor, să le metamorfozăm, să le transformăm în lucruri mai bune, venind cu oameni care știu ce au de făcut, cu oameni care au ceva în spate și de aceea, cred că echipele care au fost prezentate, atât la Consiliul Municipal, cât și la Consiliul Județean sunt echipe solide formate din oameni care vin din diverse domenii de activitate din învățământ, juridic, ingineri, care au făcut ceva în viața lor. Avem oameni și cu experiență politică și oameni noi care doresc să se implice în administrația publică locală care nu este o muncă dificilă. Spre deosebire de alte mandate și de alte partide, noi venim în administrație să facem ceva. Haideți să ne uităm puțin în urmă să vedem câți au intrat în administrație pentru a face ceva pentru ceilalți și câți au itrat pentru a face ceva pentru ei. De ce candidam? Să facem ce? Să ne asigurăm noi viitorul sau să încercăm să facem ceva pentru comunitate? Cred că sunt unul dintre oamenii care, prin virtutea experienței pe care o am în Consiliul Județean, să pot spune aceste lucruri, a declarat Cristi Stanciu.

Viitorii consilieri locali speră ca, prin prezența lor în Primăria Iași să poată rezolva principalele probleme cu care se confruntă, astăzi, orașul.

Nu au fost rezolvate probleme importante ale Iașului, problemele ar fi traficul, poluarea, locurile de parcare. Pe de altă parte, Iașul are un potențial enorm prin prisma tinerilor care aleg să vină să studieze la Iași. Același lucru l-am făcut și eu acum 20 de ani în urmă și vreau să transmit un mesaj clar: o parte dintre noi am activat la București, pe diferite poziții, să știți că acum ne-am întors acasă pentru că am simțit nevoia unei schimbări și am simțit faptul că trebuie să ne punem în practică experiența necesară pentru a pune Iașul pe drumul cel bun, a spus Bogdan Balanișcu.

 

Comandat de PSD – filiala Iasi, executat de SC Mandum Consulting SRL, site: www.7est.ro. Cod mandatar financiar 21200019

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPeste 14 mii de elevi vor primi burse în valoare totală de peste 8,5 milioane lei
Articolul următorGalerie FOTO Impresionanta! VEZI SPECTACOLUL NATURII – Microrezervația naturală din Larga Jijia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments